Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Kreću prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa za žene poduzetnice!

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa. Ovo je program namijenjen ženama poduzetnicama koje žele unaprijediti svoje poslovanje i onima koje tek kreću na svoj poduzetnički put.

Preko 70 mentorica ovog će puta podijeliti svoje znanje u područjima koje se tiču osobnog razvoja, SEO-a, savjetovanja u vezi poslovnih planova, virtualnih asistenata, društvenih mreža, prodajnih vještina, lansiranja podcasta pa sve do pripreme mindseta za poduzetništvo i kreiranja jutarnjih joga rutina.

Brojne žene su kroz prošle krugove dobile besplatno mentorstvo i konzultacije, a jedna od njih je i Lana Matica, vlasnica obrta Beespoke za podučavanje engleskog jezika koja je sada mentorica te ističe: “Besplatni mentorski program BYOB nešto je što bih preporučila svakoj ženi koja razmišlja o ili je već u poduzetništvu. Kroz program sam dobila znanja koja su temelji mog današnjeg biznisa, a dio toga odlučila sam vratiti sudjelovanjem kao mentorica u prethodnom i ovom krugu. Oba iskustva donijela su mi rast, osobni i poslovni i neopisivo zadovoljstvo biti dijelom transformacije moćnih žena poduzetnica.”

U prošlom krugu na mentorski program prijavilo se oko 500 žena poduzetnica koje su na ovaj način pokazale da nesebično podržavaju jedna drugu te dijele svoje znanje, a upravo to nastavlja se i sada.

“S obzirom na veliku zajednicu i podršku koju žene dobivaju u ovoj grupi, odlučila sam se prijaviti za mentoricu kako bi svoje znanje mogla podijeliti s nekim koga zanima moje područje rada. Ovo je odličan projekt koji pomaže i olakšava ženama njihov poslovni put i daje vjetar u leđa da zaista mogu sve”, istaknula je Tatjana Zoka, vlasnica I-Storia obrta s fokusom na content writing, copywriting, marketing i PR.

Prijave su otvorene do 31. kolovoza 2022. godine, a program je potpuno besplatan i može se prijaviti bilo tko. Ovog puta možete izabrati jedan glavni program i dva rezervna putem formulara za prijavu i čekati proglašenje. Jedini uvjet je da ste članica Facebook grupe Be your own boss.

Sve detalje, informacije, popis mentora i programa možete pronaći na Be your own boss portalu, kao i Facebook grupi.

Ne propustite

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

SheRULES

Janja je osluškivala intuiciju i reagirala instinktivno. No najvažnije je da je poslušala sebe.

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Dobar posao

Jedan od ključnih elemenata borbe za ravnopravnost spolova jest osigurati jednakost plaća za jednak rad, međutim, istraživanja i dalje otkrivaju duboke disparitete u primanjima između...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.