Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Krenite u potragu za čarobnim božićnim keksićima u prvoj slikovnici iz biblioteke Slatkopedija

Prva slikovnica iz novopokrenute biblioteke Slatkopedija vodi vas u potragu za čarobnim keksićima koja će rezultirati važnim životnim poukama.

Slikovnica „U potrazi za čarobnim božićnim keksićima“ prva je slikovnica iz novopokrenute biblioteke Slatkopedija. Tekst slikovnice potpisuje Kate Bošković, urednica najstarijeg hrvatskog portala specijaliziranog za slastice i slastičarstvo, a ilustracije Matea Erceg iz obrta 13. kat, koja potpisuje i ilustracije na svim prethodnim Slatkopedijinim proizvodima.

Ova slikovnica predstavlja toplu blagdansku priču ispunjenu mirisima i okusima najukusnijih božićnih keksića. Čitajući slikovnicu i tragajući za čarobnim božićnim keksićima, djeca će otkriti velike i važne životne pouke.

Osim tople priče i predivnih ilustracija, u slikovnici se nalazi i recept za pripremu čarobnih keksića, a tu je i prostor predviđen za dječji crtež samih keksića ili pak za fotografiju omiljenih keksića.

“Pomisao da će djeca tonuti u slatke snove uz moje riječi i da će mnoge obitelji uživati u zajedničkoj pripremi ovih čarobnih keksića čini me izrazito sretnom i počašćenom — jer ne dobije svatko priliku da svojim radom zasladi najvažnije dane u životu svakog pojedinca — dane djetinjstva, rekla je autorica slikovnice Kate Bošković, iskoristivši priliku da zahvali poduzećima koji su omogućili da ova slikovnica ugleda svjetlo dana: Dada&RoccoGradska kavana RomanaSuper trend d.o.o.Diva Pastry Shop Slunj i Babyroom.hr.

Slikovnica je u ovim trenucima u tiskari, a očekuje se da će na tržište doći za otprilike 10 dana.

Ako želite i vi biti među prvima kojima će ova božićna priča stići na adresu, iskoristite priliku i do 25. studenog je naručite po posebnoj cijeni od 59 kuna. Tijekom perioda prednarudžbi u webshopu će biti omogućeno samo plaćanje direktnom bankovnom transakcijom te će se narudžba smatrati primljenom nakon dobivene potvrde plaćanja ili pak vidljivog iznosa na računu.

Na kraju treba napomenuti kako na Slatkopediji vjeruju da su slikovnicu tiskali u dovoljnom broju primjeraka, ali bit će jako sretni ako ih vi razuvjerite.

Ekipa She.hr im želi puno prodanih primjeraka!

Fotografija: 13. kat

Više

Zanimljivosti

Donosimo neke od super ideja kako biste se pobrinuli da najdraže osobe u Vašem životu, dožive istinsku čaroliju Božića. 

Lifestyle

Iako se u ponekim krugovima proteže teza kako je muškarcima izrazito teško odabrati poklon, ovo ne može biti dalje od istine.

She Book Club

Prvu djetetovu knjigu zovemo slikovnicom. U njoj je skrivena slatka priča upotpunjena ili proširena i obogaćena ilustracijama.

Zanimljivosti

Iako već i vrapci na grani znaju kako bit Božića nisu pokloni, svejedno svake godine pokušavamo one koji su nam najbliži, obradovati i očarati...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.