Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Krenuo treći krug projekta Kreativna Hrvatska

Treći krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. lipnja u King Crossu Zagreb.

Treći krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. lipnja u King Crossu Zagreb.

Riječ je o projektu osmišljenom kao podrška kreativcima koji svakodnevno stvaraju svoje proizvode a bore se za svoje mjesto pod suncem.

Kosmos universe studio

Cilj projekta jest promocija kreativaca iz cijele Hrvatske koji nemaju svoje izložbeno – prodajne prostore a imaju svoje obrte, tvrtke ili registrirane radinosti te im omogućiti da se predstave široj javnosti i opstanu unatoč konkurenciji crnog tržišta.

Idejna začetnica projekta je Natalija Borčić, vlasnica jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj,  Puls hobby&art-u koja je kao idealnog partnera za projekt prepoznala Facebook grupu ProfiArtUnikat putem koje se biraju izlagači.

Strode Design Studios

Radovi odabranih kreativaca izlažu se u Puls hobby&art storeu, u zagrebačkom King Crossu u trajanju od 60 dana. Organizatori su im pripremili staklene vitrine i bannere.

Do 11. kolovoza u jednom od četiri izloga trgovine izlažu Ana Šparavec, Strode Design Studios, Nadica i Katarina Kucel, Kreativa, Tamara Moslavac Kos, Kosmos Universe Studio i Sara Lesar, Moon_light_Shop.

U protekla četiri mjeseca u sklopu projekta Kreativna Hrvatska predstavljeno je devet rukotvoraca, kreativnih i vrijednih ljudi koji svakodnevno traže svoje mjesto na tržištu. To im je donijelo veću vidljivost i broj pratitelja na društvenim mrežama te u konačnici i veći broj narudžbi.

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 24. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Elizabeta Dimitrov

Ne propustite

Horoskop

Kada i zašto ste nesretni i kako doskočiti problemima.

Zanimljivosti

Po peti put projekt Kreativna Hrvatska donio je rukotvorcima priliku za promociju u izlozima jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj, Puls hobby&art u King Crossu, Zagreb.

Moj dom

Osim brojnih izlagača koji će predstaviti najnovije trendove u svijetu uređenja doma i poslovnih prostora, u sklopu sajma će se održati i zanimljive radionice.

Dizajn

Četvrti krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. kolovoza u King Crossu Zagreb.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.