Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Krenuo treći krug projekta Kreativna Hrvatska

Treći krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. lipnja u King Crossu Zagreb.

Treći krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. lipnja u King Crossu Zagreb.

Riječ je o projektu osmišljenom kao podrška kreativcima koji svakodnevno stvaraju svoje proizvode a bore se za svoje mjesto pod suncem.

Kosmos universe studio

Cilj projekta jest promocija kreativaca iz cijele Hrvatske koji nemaju svoje izložbeno – prodajne prostore a imaju svoje obrte, tvrtke ili registrirane radinosti te im omogućiti da se predstave široj javnosti i opstanu unatoč konkurenciji crnog tržišta.

Idejna začetnica projekta je Natalija Borčić, vlasnica jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj,  Puls hobby&art-u koja je kao idealnog partnera za projekt prepoznala Facebook grupu ProfiArtUnikat putem koje se biraju izlagači.

Strode Design Studios

Radovi odabranih kreativaca izlažu se u Puls hobby&art storeu, u zagrebačkom King Crossu u trajanju od 60 dana. Organizatori su im pripremili staklene vitrine i bannere.

Do 11. kolovoza u jednom od četiri izloga trgovine izlažu Ana Šparavec, Strode Design Studios, Nadica i Katarina Kucel, Kreativa, Tamara Moslavac Kos, Kosmos Universe Studio i Sara Lesar, Moon_light_Shop.

U protekla četiri mjeseca u sklopu projekta Kreativna Hrvatska predstavljeno je devet rukotvoraca, kreativnih i vrijednih ljudi koji svakodnevno traže svoje mjesto na tržištu. To im je donijelo veću vidljivost i broj pratitelja na društvenim mrežama te u konačnici i veći broj narudžbi.

Dar čitateljicama

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 24. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Elizabeta Dimitrov

Više

Dobar posao

Kako bi u ovim, za male poduzetnike teškim trenutcima podržali kreativce koji svakodnevno stvaraju svoje proizvode, u veljači ove godine osmišljen je projekt Kreativna...

Zanimljivosti

Stella Artois opravdala je svoju titulu prvog božićnog piva na svijetu, čiji je zaštitni znak zvijezda, a ovih blagdana dizajnerskim paketom s najoriginalnijim „mini poklonima“...

Moj dom

Želite li interijer oplemeniti nečime što odiše vašom kreativnošću shabby chic dizajn je najbolji izbor.

Duh i tijelo

Iako ste možda znali da trebate vježbati tijelo, jeste li znali da bi moglo biti važno i vježbanje mozga?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.