Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice

Dizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina svog rada na domaćoj modnoj sceni, svojom novom kolekcijom naziva Fragile, odlučila je napraviti još jedan pomak u prezentaciji svojih modela.

Dizajnerica Matija Vuica, koja je ove godine spektakularnom proslavom u Zagrebačkom HNK obilježila 35 godina svog rada na domaćoj modnoj sceni, svojom novom kolekcijom naziva Fragile, odlučila je napraviti još jedan pomak u prezentaciji svojih modela.

Fragile – krhkoća i finoća, obilježje su njene nove veličanstvene kolekcije, na koju su kao i uvijek, utrošeni sati i sati studijskog rada, a ručna izrada i kreiranje reljefa od čipke specifični za Matijine kolekcije ovoga su puta dosegli dosad neviđenu razinu.

matija-vuica-kampanja-fullsize_07

Kolekcija u kojoj se dizajnerica na poseban način pozabavila odjevnim rješenjima za sve situacije u kojima se najčešće susreće u kontaktu sa svojim klijentica podijeljena je u 5 cjelina. Tako se u njoj nalaze podkolekcije :

 • Wedding/elegant – vjenčanice i vjenčane haljine po kojima je Matija prepoznatljiva
 • Almost casual – za svečane trenutke neformalnijeg pristupa
 • Romantic – primjerene mlađoj klijenteli u svečanim prigodama
 • Sexy /Divalike – odjeća za samouvjerene žene, crveni tepih i događanja najvišeg ranga
 • Cocktail/Festive – prigodna elegancija poput blagdanske u koju smo upravo ušli

matija-vuica-kampanja-fullsize_02

Sve su to situacije u kojima se Matijine klijentice odlučuju upravo za Matijin potpis koji garantira savršenu eleganciju, odabir najfinijih materijala, besprijekornu izradu, te garantiranu zamjetljivost!

matija-vuica-kampanja-fullsize_03

Ova nova Matijina kolekcija prezentirana je kroz kampanju snimljenu na setu najviše produkcije s čak 24 suradnika pod vodstvom Viktora Drage, stilističke ekipe, fotografa, snimatelja i set dekoratera  i to na  lokaciji napuštenog staklenika razbijenih stakala koji je savršeni kontrast eleganciji, finoći tkanina i rafiniranom dizajnu,

matija-vuica-kampanja-fullsize_04

Osim seta fotografija koje je snimila renomirana modna fotografkinja Jelena Balić, suradnica brojnih stranih i domaćih modnih magazina, snimljen je i odličan video, koji osim samih trenutaka snimanja donosi i virtualnu prezentaciju koja će svim zaljubljenicima u Matijin rad omogućiti da pogledaju kolekciju u toplini svog doma.

matija-vuica-kampanja-fullsize_05

Zvijezda nove kampanje Matije Vuice i ovoga puta je Zrinka Cvitešić, prekrasna proslavljena domaća glumica čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, a koju s Matijom veže prijateljstvo i dugogodišnja suradnja. Naime, poznato je kako Zrinka nosi Matijine haljine na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima apostrofirana kao najbolje odjevena.

matija-vuica-kampanja-fullsize_06

Cijela kolekcija FRAGILE  dostupna je uz prethodni dogovor u atelieru Matije Vuice, a dizajnerica Vam ovim putem želi sve najbolje u 2017 godini!

 • Dizajner Matija Vuica
 • Make up: Mihaela Dodić
 • Kosa: Ivica Palinić
 • Asistent kostimografije: Marko Plukavec
 • Modeli: Talia models
 • Produkcija i režija: Viktor Drago

Više

Savjeti i preporuke

U zimskom periodu njega kose je ponešto zahtjevnija zbog kombinacije suhog i toplog zraka u zatvorenim prostorima, te hladnog i vlažnog zraka na otvorenom.

Video box 1

Pantene neprestano brine o ljepoti i njezi kose pa je ove sezone svoje snage udružio s hrvatskim dizajnerom Ivanom Aldukom i glumačkom divom Zrinkom...

Duh i tijelo

Menopauza je sastavni dio života svake žene koja ulazi u svoje pedesete godine.

Događanja

DanceStar je s godinama prerastao u globalni fenomen. Tako će se i ovog svibnja tisuće najboljih plesača iz cijelog svijeta u Poreču natjecati za...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.