Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Krie Design u skladu s prirodnim ljepotama

Krie Design predstavlja lookbook aktualne kolekcije koji je snimljen na mističnoj lokaciji u Švicarskim Alpama.

Krie Design predstavlja lookbook aktualne kolekcije koji je snimljen na mističnoj lokaciji u Švicarskim Alpama. U skrivenim tunelima St. Gotthard dogodila se sinergija prirodnih ljepota i mode.

Modna dizajnerica Kristina Burja pozicionirala je Krie Design kao održivi modni brend koji ide ukorak sa svjetskim trendovima. Mnogi pod eco brendove podrazumijevaju one koji koriste prirodne materijale, ali modna priča Kristine Burje puno je dublja od toga. Za uzgoj pamuka potrebno je mnogo vode te se upotrebljava jednako tako velika i štetna količina pesticida. Kristina zato u svojim kolekcijama koristi tkanine čije se vlakno dobiva recikliranjem plastike i ostalih materijala, te “leftover” tkanine, koje u velikim svjetskim tekstilnim industrijama deklariraju kao višak te bi tako postale otpad.

Njezin rad prepoznat je u Americi, Italiji i Arapskim Emiratima, a Krie Design svake sezone predstavlja kolekcije na svjetskim pistama Green Fashion Weeka. Riječ je o manifestaciji koja je pod pokroviteljstvom UN-a te se organizatori uvijek trude pronaći lokaciju koja dočarava jedinstvenu ljepotu planete Zemlje, koja bi u budućnosti mogla izgledati potpuno drugačije zbog globalnog zatopljenja.

Nova kolekcija Krie Designa kombinira ženstvenost s ležernošću što ju čini nosivom u svakoj prilici i lako se uklapa u svačiji stil. Pojavljuju se jaki uzorci, reljefne i jacquard tkanine te baršun, koji nas svaku zimu zavodi svojom mekoćom i podatnošću.

Kristina Burja koristila je svoj prepoznatljiv dizajnerski potpis u novoj kolekciji koja će zasigurno osvojiti mnoge žene.

Fotograf: Raffaele Passoni

Više

S modne piste

Kiša za doručak, sunce za kraj dana. Ekstravagancija i poznati, kozmopolitski ugođaj prijestolnice mode, Milana. Sve je to poveznica s novom kolekcijom „Dare to...

Zanimljivosti

U novoj kolekciji 'La Vie' dizajnerica Kristina Burja ponovno je prigrlila koncept koji ne poznaje sezonalanost, a izgleda modno svježe i drugačije.

Fashion report

Marijana Batinić, dizajnerica Kristina Burja i stilistica Iva Gradišer predstavljaju modnu kampanju koja je zaokružila ovu jedinstvenu priču o samopouzdanju, samoodrživosti i prijateljstvu.

Fashion report

Otvorena ramena, ugodni materijali te drapirani elementi na pravim mjestima tajna su capsule kolekcije haljina Krie Design...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.