Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Kućni wellness? O, da! I to je moguće

Dobar način da se nosite sa stresom je da se konačno malo pobrinete za sebe.

Dobar način da se nosite sa stresom je da se konačno malo pobrinete za sebe. Donosimo vam pet ideja uz pomoću kojih se možete opustiti u udobnosti vlastitog doma.

Pjenušava kupka

Kada ste zadnji put napunili kadu? Upalite nekoliko svijeća. Ugasite svjetlo.

Topla kupka ne samo da opušta mišiće nego i pomaže da pročistite um.

Hidratacija

Nakon kupke ili dužeg tuširanja, obavezno na još vlažnu kožu nanesite hidratantno mlijeko ili losion, možda i omiljeno ulje. Posvetite se laktovima, stopalima i koljenima.

Njega kože

Svakodnevni, mali rituali prije polaska na spavanje mogu nas ne samo opustiti nego i pomoći koži da postane meka, nježna i glatka.  Lagano masirajući nanesite omiljeni proizvod i zaboravite sve brige.

Maska za lice

Ne trebate odlazak kod kozmetičara da biste stavili dobru masku. Potražite maske koje sadrže bentonitnu glinu. Nema mirisa, vrlo je fina na dodir, s njom se lako barata i ne ostavlja mrlje, a usto je jako ljekovita. Upravo je zato odličan sastojak za homemade preparate namijenjene detoksu i njezi kože.

Što vas veseli?

Čitanje uz dekicu i miris svijeća? Serija? Šetnja? Razmazite se. Nema ništa loše u tome.

Više

Putovanja

Jačanje imuniteta, mentalni rast, tretmani koji vraćaju balans i oslobađaju pozitivnu energiju, povratak prirodi i lokalnom…

Duh i tijelo

Pružite svome tijelu sve ono što mu treba kako bi bezbrižno izguralo nadolazeću hladnu zimu.

Beauty report

Pravo je vrijeme za uživanje u opuštajućim beauty i wellness ritualima i stvaranje spa doživljaja u vlastitom domu, a kućni trenutci posvećeni njezi i tretmanima...

Istaknuto

Iako je 2020. pokazala da „može i drukčije“, neki wellness trendovi upravo su u novim okolnostima postali još aktualniji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.