Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Kultni FREYWILLE nakit za originalne ljetne kombinacije

Svaki komad  nakita je malo unikatno umjetničko djelo koje slavi humanizam, kreativnost i veličanstvenost života.

Ljeto je najljepše doba godine, ispunjeno zabavom, radošću te razigranim odjevnim kombinacijama.  Potiče nas da se iznova zaljubimo u najupečatljivije boje i uzorke, lepršave materijale, kao i klasične bijele odjevne komade koji će odlično naglasiti preplanulu put.  Međutim, ako tražite način kako uz sve aktualne trendove istaknuti i svoju individualnost, nemojte zaboraviti na tajni sastojak – izražajne i posebne modne dodatke. 

Našu pažnju iznova privlači jedinstven i poseban FREYWILLE nakit. Male umjetničke minijature od emajla izrađuju se više od 70 godina u samom srcu Beča autentičnom tehnikom finog emajliranja koja podrazumijeva više od 100 koraka minucioznog ručnog rada. Svaki komad  nakita je malo unikatno umjetničko djelo koje slavi humanizam, kreativnost i veličanstvenost života.

FREYWILLE kolekcije oduzimaju dah beskrajnim kombinacijama boja, a nadahnute su remek-djelima velikana slikarstva kao što su Mucha, Hundertwasser, Klimt, Monet, Van Gogh i Gauguin.  Upravo se tu krije aura tajnovitosti FREYWILLE nakita i razlog zašto ga biraju snažne žene istančanog ukusa i razvijene osobnosti.

Primjerice, ekspresivni motivi dizajna Hundertwasser Imperial fluidno oživljavaju temu slobode, avanture i radosti, a intrigantnom kombinacijom živopisnih boja potiču na uranjanje u jedinstven  Hundertwasserov  rajski svijet  koji  treperi eklektičnim životom i bajkovitim krajolicima.  FREYWILLE dizajn  Éternité predstavlja interpretaciju  Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć”. Energična svjetlost mjeseca te mistična  atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj kompoziciji harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, dok poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute. Nova FREYWILLE  kolekcija nakita The Bridge  slavi ljepotu prirode prikazanu u  Monetovim remek-djelima i impresionističkim potezima kista, a predstavlja duh proljeća i ljeta opisan kroz najljepšu cvjetnu rapsodiju te idiličnu rapsodiju sjajnih boja.

Fotografije iz FREYWILLE ljetnog editorijala potpisuje Ante  Odak, zasluge za styling pripadaju Ivani Pavić, a u ulozi modela su prelijepe sestre  Tia, Tiora i Doria Marciuš.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Više

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Trendovi

Prihvatljiv, rastezljiv i lagan grudnjak koji je - zahvaljujući svojim karakteristikama prilagodljivosti - savršen i za tinejdžere.

Beauty report

Nanošenje dnevnog make up-a trebalo bi biti nešto najlakše i najjednostavnije (i najbrže, pogotovo ujutro za spavalice!).

Fashion report

Prepusti se osjećaju potpune slobode i proživi nezaboravne trenutke koje si oduvijek željela.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.