Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Divine Energy

Kvaliteta života na prvom mjestu

Divine Energy Park vas poziva na druženje u kojemu možete osvijestiti što je to kvaliteta života.

Želiš li kroz ugodno druženje naučiti kako poboljšati kvalitetu svog života, riješiti se umora i stresa, biti kreativan i ispunjen, živjeti punim plućima? S jednostavnim koracima možeš postići puno… Koji su to koraci – saznaj na Divine Večeri koju priređuje Divine Energy Park 22. veljače od 18h do 20h u Zagreb 360° – vidikovac Zagreb Eye, Ilica 1a, 16. kat.

Kako živjeti „Divine Lifestyle“- kulturu zdravog i ispunjenog življenja saznat ćeš i naučiti na praktičan način kroz korisne savjete i praktične vježbe za punjenje energijom.

Uz ugodno druženje, tople napitke (od konoplje), zdrave i fine grickalice te zanimljive predavače saznat ćeš kako na jednostavan i brz način postići zdravlje, visok nivo energije i efikasnost te tako ostvariti sve što želiš.

Uz gosta večeri, pripremili smo za vas i mnoga druga iznenađenja. Kako bismo dodatno “začinili“ naše druženje, četvero sretnika osvojit će vrijedne poklone sponzora koji će pomoći u stvaranju Divine večeri.

Nagrade su:

  • godišnja pretplata magazina 100 posto prirodno
  • večera za dvoje u restoranu Nishta
  • poklon paket konopljinih proizvoda od Dolina konoplje
  • publikacije organizatora Divine Energy Parka– Duboka meditacija i PBZ

Uz ove vrijedne nagrade svi posjetitelji će dobiti dva aktualna broja magazina 100 posto prirodno 😀

O DIVINE ENERGY PARKU:

Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 15 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

Na Divine Večeri ćeš se također upoznati i s „Divine Health Programom“ – sveobuhvatnim programom znanja.

Svi sudionici eventa ostvaruju mogućnost plaćanja po posebno povoljnoj cijeni Basic DHP tečaj koji se održava 27. i 28. 02. u Divine Energy Parku.

slikaeventa_onlinemediji

PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:

Samo ovoga puta cijena događaja je po promo cijeni od 50 kuna za ranije prijave a na dan samog eventa cijena ulaza je 80 kn.

Potrebno je izvršiti prijavu putem www.dep.life kako biste dobili kod svoje ulaznice koju možete platiti online ili na dan događaja; broj mjesta je ograničen, stoga je potrebno rezervirati svoje mjesto na vrijeme.

Generalni medijski pokrovitelj: Magazin 100 posto prirodno

Sponzori eventa: Dolina Konoplje, Restoran Nishta, Zagreb 360° – vidikovac Zagreb Eye.

Medijski pokrovitelji: Magazin Gloria In, Lisa magazin / She.hr, Zagrebonline.hr, Centarzdravlja.hr, Wish.hr, Tportal.hr, BioBio.hr /Radio 101.

Dekor i uređenje eventa: Whisper of Nature.

Više

Dobar posao

U sklopu otvorenja IZLOŽBE HRVATSKOG DIZAJNA 1718, u Muzeju za umjetnost i obrt održana je i svečanost dodjele nagrada i priznanja najboljim dizajnerskim radovima...

Divine Energy

Popularizaciji zelenog napitka je ipak možda najviše doprinijela poznata glumica Rene Russo u filmu „Afera Thomasa Crowna“ iz 1999. godine u kojem je ona...

Predstavljamo

Saznajte kako se na jednostavan način možete opet naspavati i kako smiriti kolike bez vožnje automobila oko zgrade used noći ili lupanja nezadovoljnih susjeda...

Divine Energy

Počinje sezona picigina, izležavanja na plaži, pijuckanja osvježavajućeg pića uz muziku iz obližnjeg kafića.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.