Lada Tedeschi Fiorio: Najmoćnija žena u Hrvatskoj sasvim osobno

Članica Uprave Atlantic Grupe Lada Tedeschi Fiorio u opuštenom razgovoru za poslovni tjednik Lider otkrila je kako se pripremala za half ironman, što radi u slobodno vrijeme, kako bi izgledala njezina alternativna karijera i poslala poticajnu poruku mladim djevojkama.

– Možda bih bila pjevačica, možda bih bila doktorica, možda bih odgajala pse i bila veterinar – kazala je Tedeschi Fiorio u šetnji sa svojom simpatičnom kućnom ljubimicom tijekom koje doznajemo da je ta uspješna poslovna žena kao djevojčica svirala klavir, bavila se plesom, tenisom, odbojkom i ritmikom, no najdraža su joj aktivnost bila druženja s prijateljima, što i danas rado čini u predasima od posla i treninga.

Zahvaljujući predanim pripremama Tedeschi Fiorio uspješno je ovog ljeta završila Half Ironman Marco Polo Challenge na Korčuli. – Trenirala sam punih godinu dana, s time da ovo ljeto intenzivno. Mjesec i pol svako jutro dizanje u pol šest, svaki dan po dva-tri sata treninga. Jedino tako se to može – pojasnila je poručivši mladim djevojkama da se sve može i da bez straha uživaju u tome što rade.

Najmoćnija žena Liderove prošlogodišnje liste 300 najmoćnijih žena tim je video razgovorom najavila sudjelovanje na jubilarnoj desetoj konferenciji Žene u biznisu, čiji je cilj doprinijeti inicijativi za povećanje zastupljenosti žena na najvišim položajima. Konferencija će se održati 3. prosinca online i na njoj će biti predstavljeno trinaesto izdanje prestižne liste 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa. Uz bogat program u kojem će sudjelovati neka od najvećih imena hrvatskog, ali i svjetskog biznisa poput nove generalne direktorice SAP-a za Jugoistočnu Europu Josphin Galle i izvršne direktorice United Groupa Victoriye Boklag, Lider će proglasiti ovogodišnji izbor deset najmoćnijih žena u Hrvatskoj. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu.