Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Lagan, opušten i lijep porod & babinje u samo 10 koraka

Doula Sanja Bukač Štritof, yogina Dora Šegović i terapeutkinja Andrea Vidas pripremile su prekrasan ciklus radionica pripreme za porod i babinje kroz 10 webinara.

Doula Sanja Bukač Štritof, yogina Dora Šegović i terapeutkinja Andrea Vidas pripremile su prekrasan ciklus radionica pripreme za porod i babinje kroz 10 webinara. Do ideje pružanja pomoći majkama i njihovim partnerima došle su u želji da pomognu majkama u neobičnom vremenu u kojem živimo. Mame su uplašene, zbunjene, ne znaju što ih očekuje, a ponekada žele samo da ih netko čuje, sasluša i da im da podršku. Netko iz prvog reda tko im praktičnim savjetima može pomoći.

“Za takve i slične situaciju tu smo mi, tri žene koje se bave ženama. Snimile smo praktične radionice koje se nakon slušanja lako primjenjuju. Prikupile smo mnoštvo materijala  i poveznica u kojima se trudimo pomoći mamama kako bi se na vrijeme i kako treba pripremile za porođaj”, pojašnjavaju.

Otvorile su privatnu FaceBook grupu u kojoj svakoga dana stavljaju tekstove, poveznice na događanja koja bi mamu mogla zanimati, predlažu literaturu, odgovaraju na pitanja i od 0/24 smo uz majčice i njihove partnere. Kroz radionice su pokrile tri teme: trudnoću, pripremu za porod i sam porod, te tako važne dane babinja.

Trudnice im se mogu pridružiti kroz cijelu trudnoću.

“Vjerujemo i znamo da će nakon ciklusa radionica Lagan, opušten i lijep porod & babinje u samo 10 koraka trudnice i njihovi partneri biti potpuno spremni za trudnoću i boljke na koje će kroz nju nailaziti, porođaj će dočekati spremni, a u danima babinja će se lako i brzo snaći.”

Svi znamo, znanje je moć!

Paket sadrži 10 webinara:

 1. Trudnoća – prvo, drugo i treće tromjesečje;
 2. Kako se pripremiti za miran, tih i opušten porod?;
 3. Kretanje, opuštanje, disanje i tiskanje kroz porođaj + BONUS masaža međice;
 4. Kako će porođaj započeti, kako će izgledati i kako će teći;
 5. Pratnja na porodu;
 6. Mama, tata & beba, stigli smo kući i što sad? Dojenje, njega mame i bebe, oporavak i naš odnos;
 7. Vježbanje, disanje i meditacija u trudnoći;
 8. Back in Shape – Mama sa super moćima!;
 9. Imagine – meditacija i vizualizacija poroda;
 10. Iron Woman – samomasaža i vraćanje tonusa ;
 • tekstove, prijedloge literature i smjernice za istraživanja;
 • podršku kroz konzultacije s nama i sa liječnikom specijalistom ginekologije i opstetricije putem maila;
 • podrška kroz nedoumice, goruća pitanja i sve što može tištiti vašu dušu i tijelo;
 • plan poroda te smjernice za hrvatska rodilišta i patronažu;
 • meditacije i vizualizacije za stresne periode (a naći će se koji);
 • pristup “Sretnim karticama za opuštanje, sigurnost i lijepo iskustvo poroda”.

+ POKLON BON od 300 kn za fotografiranje cijele obitelji, iskoristivo kroz 1. godinu bebina života.

Osim ciklusa webinara mamama nude i svakodnevne materijale koji su im na raspolaganju kroz zatvorenu FB grupu u obliku edukacijskih tekstova, preporučene literature, poveznica na vježbe, prenatalnu i postnatalnu njegu, plan porođaja, smjernice za bolnice, patronažu, smjernice za dojenje, ustanove koje budućim roditeljima mogu pomoći, te poklone iznenađenja.

Sada u doba kada se tečajevi za trudnice u bolnicama, domovima zdravlja i centrima otežano održavaju mislimo da je to prijeko potrebno.

Cijena svega navedenog je simbolična i iznosi 960 kn. Prijave primaju na mail: [email protected].

Paket uključuje pristup svim materijalima u periodu trajanja mjesec dana i dodatnim pristupom od tjedan dana, ako se želite prisjetiti, ili ponovno pogledati webinare!

Pronađite više informacija:

Pročitajte još

Darivanje

GravidonA je dodatak prehrani specijalno dizajniran za majku i bebu, koji osim što sadrži sve važne vitamine i minerale koji zadovoljavaju potrebe organizma trudnice...

Zdravstveni karton

Trenutna situacija s korona virusom nije razlog da se odustane od edukacije koja je izuzetno važna i upravo je zato udruga Europa Donna Hrvatska i ove...

Duh i tijelo

Otprilike jedna od sedam žena razvije postporođajnu depresiju, ali taj broj je vjerojatno veći jer neke žene nikad ne kontaktiraju svog liječnika i pate...

Istaknuto

Pogledajte koje su to zanimljive činjenice, kako se ne biste iznenadili i uplašili u trenutku kad se dogode.

Advertisement