Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Lana Gojak Bajt u podcastu ugostila Larisu Lipovac Navojec

U ovoj epizodi Larisa Lipovac Navojec donosi autentično i emotivno istraživanje vlastitog roditeljskog puta, otkriva kako pomiriti karijeru punu putovanja i privrženost djetetu te nudi dragocjene uvide o uspješnom suroditeljstvu i nakon razvoda.

Pod voditeljskom palicom poznate glumice Lane Gojak Bajt, ovaj podcast predstavlja angažiranu platformu za iskrene i emotivne razgovore o radostima i izazovima roditeljstva kroz osobne priče poznatih gostiju i stručnjaka raznih područja.

U ovoj epizodi Larisa Lipovac Navojec donosi autentično i emotivno istraživanje vlastitog roditeljskog puta, otkriva kako pomiriti karijeru punu putovanja i privrženost djetetu te nudi dragocjene uvide o uspješnom suroditeljstvu i nakon razvoda. Zahvaljujući svom iznimnom talentu i radu Larisa uživa visoko poštovanje u svijetu izvedbenih umjetnosti, jednako kao plesačica, koreografkinja ili edukatorica.

Kao predana majka pak donosi svoju osobnu i jedinstvenu perspektivu u ovoj epizodi, dijeleći vlastita iskustva i znanja koja je stekla kroz odgoj djece, i kao majka, i kao edukatorica. Slušatelje očekuje nadahnjujući i iskren razgovor u kojem će Larisa otkriti tajne održavanja harmoničnih obiteljskih odnosa unatoč svim izazovima koje život donosi. Njena priča poslužit će kao nadahnuće i podrška svima koji su se suočili ili se trenutno suočavaju sa sličnim situacijama.

Lana Gojak Bajt, glumica poznata sa malih ekrana i kazališnih dasaka, kao voditeljica i sama donosi svoja osobna majčinska iskustva u podcast te stvara toplu i ugodnu atmosferu u kojoj gosti mogu slobodno podijeliti svoje priče i povezati se sa slušateljima na dubokom i emotivnom nivou. “Mame kod Lane” stoga su brzo postale voljeni hrvatski podcast, nudeći otvoren i empatičan prostor za iskrene i otvorene razgovore o roditeljstvu. Emisija je privukla privrženu publiku zahvaljujući autentičnosti priča koje gosti dijele i toplini Lane kao voditeljice te je oko sebe izgradila zajednicu punu podrške i razumijevanja koja progovara s roditeljima svakojakih životnih iskustava. Svaka epizoda pruža jedinstveni pogled na stvarnost roditeljstva, istražuje različite teme i nadahnjuje slušatelje sa svima bliskim pričama.

Epizoda s Larisom Lipovac Navojec bit će objavljena 19. srpnja i biti će dostupna na različitim platformama, uključujući YouTube, Spotify, Apple i Google Podcasts. Uključite se i uronite u ovaj duboko emotivan, iskren i poučan razgovor te steknite vrijedne uvide i praktične savjete o izgradnji i njegovanju sretne i zdrave obitelji.

Foto: Siniša Bajt

Više

Događanja

Otkrivamo što to čini žene ljubomornima, zašto se ponekad pretvaraju u monstrume iz čista mira tražeći izlike u PMS-u i tko su njihovi zakleti...

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Seks

Dame, ako niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti.

Dobar posao

Za usporedbu, zastupljenost žena u upravama 350 najznačajnijih društava na Londonskoj burzi prema podacima The Female FTSE Board Report za 2023. je 40% i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.