Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Lauren Forry: Veliko otvorenje

Jedan hotel. Deset gostiju. Koliko će ih preživjeti?

Jedan hotel. Deset gostiju. Koliko će ih preživjeti?

Putovanje života. Što ste sve spremni učiniti da biste sudjelovali u njemu?

Deset sretnika osvojilo je jedinstvenu priliku da sudjeluje na najekskluzivnijoj zabavi stoljeća: otvorenju Artemisa, prvog hotela na Mjesecu. Plan je jednostavan, dva tjedna uživat će ne samo na iznimnoj lokaciji već i u nevjerojatnom luksuzu.

No čim su dospjeli na Mjesec, svemirski brod kojim su doputovali uputio se prema Zemlji bez objašnjenja, a vrata hotela se zatvaraju…

Vrlo brzo postaje im jasno da ništa nije onako kako su zamišljali. Mjesto doista odiše luksuzom, ali nema nikoga osim njih. Prepušteni su sami sebi.

Već idući dan pronalaze mrtvo tijelo jednoga od njih, a strah se širi grupom. Ova smrt samo je početak…

Veliko otvorenje američke spisateljice Lauren Forry uzbudljiv je roman o skupini stranaca koji, ako žele preživjeti, moraju pobijediti vlastite strahove, duboko ukorijenjene predrasude i djelovati kao tim.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 10. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ika Stanić

Ne propustite

Darivanje

Dvoje mladih pronađeno je lisicama vezano za radijator. Mladić je mrtav, ali djevojka je živa.

Darivanje

Klub čitatelja usamljenih srca američke spisateljice Lucy Gilmore šarmantna je, topla priča o neobičnom klubu i životima (i ljubavima) koje je usput promijenio.

Darivanje

Bivša profesorica povijesti Alexa Aston nagrađivana je autorica uspješnih povijesno-ljubavnih serijala o odvažnim vitezovima, neodoljivim odmetnicima i zavodljivim vojvodama.

She Book Club

U rovovima u Galiciji, surovu stvarnost ratnog nasilja Pinto uspijeva preživjeti samo zahvaljujući pažnji suborca Osmana, svoga zaštitnika i ljubavnika, čovjeka od akcije i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.