Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

LELO odaje počast svojim početcima s LELO LILY™ 3

LELO je oduvijek inovator, pomičući granice i izazivajući konvencije.

Prije dvadeset godina, prva LELO igračka pokrenula je strast i san o razbijanju tabua povezanih s užitkom, i istovremeno utjecala na početak ere seksualnog blagostanja mijenjajući sveprisutan  narativ u tom trenutku – od narativa fokusiranog isključivo na muškarce prema onom usmjerenom na žene.

Sad, dvadeset godina i milijarde orgazama kasnije, LELO predstavlja novu, snažniju i poboljšanu  LILY™ 3 – prvi od proizvoda lansiranih u rođendanskoj godini.

S LILY™ 3, LELO nastoji ići dalje od standardne ponude i stimulirati više osjetila odjednom, te dodati novu dimenziju intimnom užitku. Svaka žena je drugačija i traži različite stvari u LELO proizvodima. Šireći svoju ponudu, LELO nudi više raznolikosti i utire put uzbudljivom razvoju. Nadovezujući se na ugled originalne LILY™ kao jedne od najljepših i najomiljenijih proizvoda za užitak svih vremena, koja je u potpunosti revolucionizirala industriju seks igračaka nakon izlaska na tržište, LILY™ 3 je spremna učvrstiti svoje nasljeđe.

Moćna nasljednica već impresivne prethodnice

LELO je oduvijek inovator, pomičući granice i izazivajući konvencije. Zbog toga je brend toliko prepoznatljiv. Ne samo da je nova LILY™ 3 snažnija od svoje prethodnice, već je i vodootporna i dostupna u tri boje, što ju čini seks igračkom koja elegantno kombinira senzualnu s fizičkom stimulacijom za stvaranje moćnog i integriranog orgazmičkog iskustva.

LILY™ 3 fokusira se na potpuno jedinstven sustav osjetilnih reakcija na nov i neočekivan način. Ona je osobni masažer savršen za solo igru ili igru u paru, te proizvod koji nikad ne izlazi iz mode i koji se poboljšava iz generacije u generaciju, uvijek pouzdan i uvijek prisutan zahvaljujući svom malom, diskretnom i ergonomskom dizajnu. Dopustite joj da vas povede na strastveno putovanje, osiguravajući nezaboravno iskustvo za vaša osjetila.

Ključne značajke:

  • Kompaktan i diskretan dizajn omogućuje vašoj LILY™ 3 da bude uz vas, kamo god idete.
  • LILY™ 3 nudi deset različitih uzoraka vibracija u rasponu intenziteta od stimulirajuće vibracije do zadovoljavajućeg pulsa.
  • USB punjiva i potpuno vodootporna što omogućuje neograničene orgazme bilo kada i bilo gdje, uključujući kadu ili tuš.

Kako bismo proslavili 20 godina – LILY™ 3, bit će u prodaji po posebnoj cijeni od 79 € (redovna cijena 159 €) tijekom cijele 2023. godine.

Više

Život u dvoje

Iako neki ljudi tvrde da su zadovoljni svojim samačkim životom, i dalje postoji pretpostavka u društvu da bi bili sretniji kad bi živjeli s...

Seks i osjećaji

Partneri ih često rade u dugim vezama!

Život u dvoje

Vrlo je lako pobrkati požudu i ljubav, pogotovo u ranim počecima veze. Kako biste razlikovali te dvije vrste osjećaja, donosimo vam glavne razlike.

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.