Letifico se ponovno druži s gastro-kreativcima i sprema recepte blagdanskih jela

s konopljom

Inspirirani ovom pomalo nezahvalnom godinom, odlučili smo uzeti „stvar u svoje ruke“ te uz pomoć naših prirodnih proizvoda donijeti recepte i zdravlje na blagdanski stol. Ali i bilo koji stol jer u ovim jelima možete uživati i nakon blagdana bez grižnje savjesti – kažu iz Letifica.

Za to su se obratili gastro kreativcima koji su objeručke prihvatili izazov i odgovorili pozitivno na želju za pozitivnom inspiracijom.

Ovih dana će za vas kuhati i pripremati recepte blogeri Matei (plantbasedfulloftaste), Dubravka Bojić (dudabojic), Marina (brekalicious), Iva (culinarypostcards) i Marija (makeithealthylife). Kažu nam iz Letifico marketinga, tko zna, možda će se i oni sami isprobati u spravljanju nekog blagdanskog jela u zdravijoj verziji. Jer ipak je inspirativno vrijeme!

Među jelima ćete pronaći recepte za sarmu s heljdom, blagdanskim kruhom od konopljinog brašna i u obliku blagdanskog borića, napitak Zimska Čarolija s jednim magičnim sastojkom, blagdansku salatu (umjesto francuske, jer zašto ne?) i naravno neizostavni božićni kolačići.

Pratite stoga Letificov Instagram profil jer će se tamo naći puno iznenađenja, druženja i poklona. A uskoro ćete moći i besplatno skinuti PDF knjižicu sa svim predloženim receptima na Letificovoj web stranici.

Da bi inspirirao i čitatelje she.hr portala Letifico je pripremio poklon paket s konopljom u glavnoj ulozi. Možda nesvakidašnji sastojak za neko od blagdanskih jela, ali za sve postoji prvi puta!

Konoplja je prava glasnica zdravlja. Nešto na što smo se svi fokusirali cijelu 2020. godinu. Ali nešto i na što trebamo stalno obraćati pažnju, bez obzira na izazovna vremena. Da je konoplja superhrana govori podatak da se u njenim sjemenkama nalazi 20 aminokiselina, čitava abeceda vitamina, te omega 6 i omega 3 masne kiseline koje štite naš organizam.

ULJE KONOPLJE podiže imunitet, sadrži omega-3 masne kiseline koje ublažavaju upalne procese u tijelu, a preporučuje se i kod problema sa zglobovima i smetnji prilikom kretanja.

Za BRAŠNO OD KONOPLJE vjerojatno niste znali da može smanjiti želju za slatkim, budući da je bogato dijetalnim vlaknima koji reguliraju i smanjuju razinu šećera u krvi, a samim time i iznenadnu potrebu za šećerom. Dobro za znati u nadolazećem blagdanskom radzoblju.

Svi konopljini proizvodi mogu se koristiti u sirovom ili obrađenom obliku (brašno, ulje, sirove ili obrađene sjemenke), te u slatkim ili slanim jelima. Na koje načine ih vi možete koristiti u jelima, potražite na Letificovom blogu ili među receptima.

Blagdanska trpeza omiljenih jela od sada može biti u zdravijoj verziji pod motom „Okusi prirodu, odaberi zdravlje“. Moto s kojim je idealno završiti ovu godinu kakva god da je bila te inspirirani, zdravi, sretni i siti zakoračiti u Novu.

Da bi inspirirao i čitatelje she.hr portala Letifico je pripremio poklon paket s konopljom u glavnoj ulozi. Možda nesvakidašnji sastojak za neko od blagdanskih jela, ali za sve postoji prvi puta!

Paket se sastoji od konopljinog hladno prešanog ulja i brašna.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. siječnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Spomenka Grgić