Ležeran modni dodatak kojeg obožavamo nositi

ruksak

Protekla godina nametnula nam je nove casual standarde u odijevanju – ono što smo definitivno usvojili jest da trebamo biti opušteniji i osjećati se ugodno ma gdje god bili. Mnogi su svoje urede zauvijek preselili u udobnost svog doma dok su drugi prenijeli ležernost od kuće u svakodnevne odjevne kombinacije.

Aldo

Replay

Ono što kod svakog outfita čini razliku su modni dodaci. Nije svejedno hoćete li odabrati potpuno sportske tenisice ili one retro dizajna, a jednako tako važno je hoćete li odabrati sportski ruksak ili ćete se odlučiti za malu fashion torbicu oko struka koja će cijelom dojmu dati jedan potpuno drugi smjer.

Ruksak kao modni dodatak praktičan je zbog svoje veličine i u njega jednostavno možemo ubaciti laptop, rokovnik, dodatnu vestu ili bilo što drugo što obično ne stane u različite verzije torbica.

Samlaren Kanken

Carpisa

Za pobornice elegantnog i profinjenog stila, ruksaci u kožnoj varijanti pokazat će se odličnim odabirom. Ako želite pokazati svoju razigranu stranu, ruksaci ukrašeni resama, upečatljivim kopčama, zakovicama ili s mnoštvom prišivaka, pomoći će vam u toj namjeri.