Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Listovi u obliku srca i jednostavno održavanje. Ona je Ceropegia Woodii

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae.

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae. Iz dugih, tankih stabljika izrasta niz sitnih, mesnatih listova koji svojim oblikom podsjećaju na srce.  Biljka cvjeta tijekom ljetnih mjeseci malim, ružičastim visećim cvjetovima.

Potrebno joj je osigurati puno indirektne svjetlosti i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenja gomolja. Za vrijeme zimskih mjeseci biljka miruje stoga se zalijeva jedanputa u dva tjedna, a tijekom ostatka godine zemlju je potrebno pustiti da se osuši između dva zalijevanja.

Čak je odlična i za balkon tijekom toplih mjeseci, no, čim nastupe hladniji mjeseci vratite ju unutra. Nazvana još String of Heart, to jest “niz srca” najbolje će izgledati ako je posadite u viseću teglu jer će rasti prema dolje.

Više

Moj dom

Posjetitelji ovogodišnjeg Floraarta imat će jedinstvenu priliku upoznati tajne Wagonga kroz nekoliko radionica posebne gošće Kang Yong-Soon.

Moj dom

Stručnjaci iz Pelargonium for Europe otkrivaju koji trendovi trenutačno utječu na dizajn vrta i kako se pelargonije u to uklapaju.

Dizajn

Sve je u 'Ćakuli' novo – interijer, eksterijer, logo. I baš sve je inspirirano razgovorom, ugodnim ćaskanjem odnosno ćakulom, kako bi to rekli Istrijani...

Moj dom

Ako još niste sigurni kako možete oplemeniti kutak u kome stanujete, predlažemo nekoliko aktualnih trendova i dizajnerskih rješenja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.