Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Listovi u obliku srca i jednostavno održavanje. Ona je Ceropegia Woodii

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae.

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae. Iz dugih, tankih stabljika izrasta niz sitnih, mesnatih listova koji svojim oblikom podsjećaju na srce.  Biljka cvjeta tijekom ljetnih mjeseci malim, ružičastim visećim cvjetovima.

Potrebno joj je osigurati puno indirektne svjetlosti i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenja gomolja. Za vrijeme zimskih mjeseci biljka miruje stoga se zalijeva jedanputa u dva tjedna, a tijekom ostatka godine zemlju je potrebno pustiti da se osuši između dva zalijevanja.

Čak je odlična i za balkon tijekom toplih mjeseci, no, čim nastupe hladniji mjeseci vratite ju unutra. Nazvana još String of Heart, to jest “niz srca” najbolje će izgledati ako je posadite u viseću teglu jer će rasti prema dolje.

Više

Moj dom

Veliki trend bit će povratak u prošlost, odnosno uređenje interijera u „nostalgic stilu“ koji podsjeća na interijere koje su imale naše bake.

Moj dom

Kada je u pitanju radni prostor, riječ je o jednom od osnovnih uvjeta za rad svakog stručnjaka, pa stoga postavljamo visoke standarde kada je...

Moj dom

Stvaranje savršenog okruženja za optimalan san ne mora biti neki opasan trošak.

Moj dom

Osim brojnih izlagača koji će predstaviti najnovije trendove u svijetu uređenja doma i poslovnih prostora, u sklopu sajma će se održati i zanimljive radionice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.