Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Listovi u obliku srca i jednostavno održavanje. Ona je Ceropegia Woodii

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae.

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae. Iz dugih, tankih stabljika izrasta niz sitnih, mesnatih listova koji svojim oblikom podsjećaju na srce.  Biljka cvjeta tijekom ljetnih mjeseci malim, ružičastim visećim cvjetovima.

Potrebno joj je osigurati puno indirektne svjetlosti i propustan supstrat kako se suvišna voda ne bi zadržavala i uzrokovala truljenja gomolja. Za vrijeme zimskih mjeseci biljka miruje stoga se zalijeva jedanputa u dva tjedna, a tijekom ostatka godine zemlju je potrebno pustiti da se osuši između dva zalijevanja.

Čak je odlična i za balkon tijekom toplih mjeseci, no, čim nastupe hladniji mjeseci vratite ju unutra. Nazvana još String of Heart, to jest “niz srca” najbolje će izgledati ako je posadite u viseću teglu jer će rasti prema dolje.

Više

Moj dom

Donosimo vam 10 ideja kako opremiti male kupaonice. Neka vam ogledalo postane glavna zvijezda!

Moj dom

Institut za boje Pantone proglasio je „Peach Fuzz” bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s...

Moj dom

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila.

Moj dom

Ambienta u sinergiji sa sajmom Hotel&Gastroteh  te partnerima Zagreb Design Week, ArhiBau.hr, Art Zagreb na svoj način tako nastavlja u promicanju vrijednosti  svojevrsnog novog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.