Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Livision optika ti daruje 20% popusta!

Izaberi svoj okvir, a Livision optika ti daruje – 20% POPUSTA na naočalne leće!

Ako redovito provodite sate ispred računala, a na kraju dana dobijete glavobolju i suhe oči, moguće je da vaš stol nije pravilno postavljen ili previše naprežete oči, što utječe na čak 90 posto ljudi.

Moguće da baš sada, u vrijeme pandemije koronavirusa, i vi i vaši ukućani provodite sate i sate pred uređajima, a u većini slučajeva, naprezanje očiju je privremeno i nestaje čim prestanete koristiti računalo ili mobilne uređaje.

Međutim, postoje i one situacije koje se neće riješiti lako – same od sebe i kada će vam zatrebati pomoć oftalmologa i na koncu optičara.

Izaberi svoj najdraži okvir

Carolina Herrerasavršen i privlačan spoj jednostavnih detalja, neutralnih boja i trendi detalja koji svaki od modela čine boljim i efektnijim.

Police – spoj high street mode i udobne funkcionalnosti savršeni su adut svima koji su u potrazi za novim dioptrijskim okvirima.
Nova kolekcija ženstvene Furla kolekcije svakako je spoj nježnosti i besprijekorne elegancije, istovremeno svojim dizajnom pokazuje koliko je individualna i posebna.

Glavna značajka ST!NG okvira je raznolika mogućnost stapanja stilova:”agresivni”, sportski, glamurozni – i mnogi drugi!

Converse – jedna od najvećih modnih brendovskih ikona svih vremena. Brend rođen u sportu, odgajan na ulici i izgrađen u pomaku.

Izaberi svoj okvir, a Livision optika ti daruje – 20% POPUSTA na naočalne leće!

Saznaj više na https://www.livision-optika.com/vrijeme-je-za-nove-naocale

Pročitajte još

Istaknuto

Kako biste stvarno uživali u suncu, Livision optika pripremila je za vas nove kupone s kojima štedite na svemu što je potrebno za savršeni...

Fashion report

Proljeće samo što nije stiglo, a bez obzira na trenutnu situaciju, nije zabranjeno sjediti u dvorištu ili na balkonu.

Savjeti stručnjaka

Prava istina o kontaktnim lećama nalazi se u ovih 9 točki!

Fashion report

Livision optika je vjernost kupaca odlučila nagraditi s produženim Black Friday shoppingom i za sve pripremila dva dana fantastičnih ponuda.

Advertisement