Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Livision optika: Već 10 godina drugačiji od ostalih

Kroz dosadašnjih deset godina poslovanja LIVISION optika se profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne odgovore na sva pitanja, profesionalan tretman i rješenje za vid prilagođeno njihovim specifičnim potrebama.

Kroz dosadašnjih deset godina poslovanja LIVISION optika se profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne odgovore na sva pitanja, profesionalan tretman i rješenje za vid prilagođeno njihovim specifičnim potrebama. Livision optika nudi sve: od provjere vida, izmjere i izrade jedinstvenih naočalnih leća, od jednojakosnih, preko fotoosjetljivih do progresivnih koristeći specijalan uređaj ”Visioffice” te izradu dioptrijskih naočala u vlastitoj radionici na vrhunskim “Essilor” strojevima.

Svi zaposlenici su optičke stručne naobrazbe, s višegodišnjim iskustvom, uz vodstvo osnivača i optometrista bc. Livia Svržnjaka: “Rezultat našeg dosadašnjeg, desetogodišnjeg rada su zadovoljni kupci koji, osim što im je vid učinjen boljim, žele s LIVISION OPTIKOM stvoriti prijateljski odnos te naći mjesto od povjerenja za svoje oči. I to čine svakodnevno, u suradnji s našim stručnim djelatnicima. Želimo, možemo i znamo vid učiniti boljim i ljepšim! To je krilatica koja nas vodi već puno desetljeće, a vjerujemo da će još dugo, zajedno sa svima vama. Kao zahvalu za vjernost, svojim smo postojećim i budućim kupcima pripremili brojne popuste i iznenađenja kroz čak 10 dana slavalja, veselimo se vidjeti vas u svim Livision optikama”, zaključio je Livio.

Ponuda izvan svih okvira

Uz najkvalitetnije naočalne leće, u ponudi LIVISION optike nalaze se i moderni, ekstravagantni okviri kakvi su već privukli brojne korisnike, uključujući i Antoniju Blaće, Anju Alavanju, Ivana Dečaka, Jaquoesa Houdeka i mnoge druge.

“Livision optika nudi uvijek više! Okviri koje pronađete na njihovim policama, osim što će govoriti o vašoj osobnosti, bit ce i jedni od originalnijih u gradu. Uz širok izbor okvira zaposlenici Livisiona nude vam i profesionalnu uslugu te ugodan, gotovo kućni ambijent! Zato se u Livsionu i sam osjećam – baš kao kod kuće”, poručio je povodom slavlja 20 godina Livision optike frontmen Vatre Ivan Dečak.

Naočale su davno prestale biti samo puka potreba i dio su modnog izričaja, pa tako naginjemo njihovoj nabavi i za upotpunjavanje stila, ali i uz nekadašnji naglasak na korekciju, danas sve više korisnika prepoznaje njihovu važnost u prevenciji. U Livision optikama, na tri zagrebačke lokacije, možete pronaći širok izbor okvira i rješenja za svoj vid – ponude za vid u okvirima izvan svih okvira.

10 dana slavlja za 10 godina

Deset godina od otvorenja prve Livision poslovnice, one u Ulici grada Vukovara 58a, svakako je razlog za naše zajedničko, veliko slavlje! Ono će trajati punih 10 dana, od ponedjeljka 19.9. do petka 30.9., a u tom period možete u svim Livision optikama napraviti besplatnu stručnu provjeru vida te nabaviti željene okvire po sjajnim cijenama. Oni će, povodom rođendanskog slavlja, biti na 50%, a do kupona se dolazi brzo i jednostavno, putem besplatne Livision aplikacije, dostupne za **IOS** ili **Android.**

Upotpunite kolekciju, istaknite se stilom i dobrim vidom, iskočite van okvira uz Livision i 10 dana slavlja za 10 godina!

Više

Trendovi

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču...

Fashion report

Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Fashion report

Zagrebačka modna kuća NEBO već nevjerojatna puna tri desetljeća oduševljava svevremenskim dizajnom, besprijekornom izradom i elegancijom te je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj ovog...

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.