Savjeti stručnjaka

Ljekoviti preparati na biljnoj bazi

Osvoji biljne preparate tvrtke Herba Svet.
Sve veći broj ljudi pribjegava fitoterapiji kao vidu liječenja mnogih bolesti. Razlog za to je jednostavan – liječimo se biljem otkad postojimo na ovom planetu, i do danas nam glavni lijekovi dolaze iz svijeta bilja.

Također, ljekoviti sastojci biljaka svoje najpotpunije djelovanje ostvaruju u jedinstvenim kombinacijama koje nam sama priroda daruje. Prateći svjetske trendove i primjenjujući najsuvremenija saznanja iz područja fitoterapije, tvrtka Herba Svet vam nudi najbolje iz prirode.

Biljne kapi Femisan A

Femisan A je dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih umjetnih materija, boja i hormona. Služi za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa kod žena od razdoblja puberteta do menopauze.

Normalizaciji hormonalnog statusa kad su u pitanju neredoviti ciklusi, potpuni izostanak ciklusa, cistični i policistični jajnici, doprinosi apiol koji stimulira mikrocirkulaciju u području jajnika i brži dotok ljekovitih supstanci iz ekstrakta ljekovitog bilja.

Apiol uz Geranium robertcianum ima izuzetno djelovanje na funkcije jajnika, kao i na eliminaciju cista i povećanje plodnosti. Više biljaka u Femisanu A ima spazmolitičko djelovanje, što smanjuje grč maternice i znatno olakšava bolne cikluse.

Alchemila vulgaris
je taninska biljka koja jača maternicu i maternične ligamente i sjajna je prevencija nastanku cista i mioma. Femisan A smiruje upalne procese na jajnicima i maternici snažnim djelovanjem eterskih ulja, tanina i sumpornih heterozida koji se smatraju najjačim biljnim antisepticima. Cijena Femisana A je 98 kn.

Biljne kapi Femisan B

Femisan B koristi se za probleme izazvane menopauzom. Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz popratnih pojava koje su uglavnom neugodne.



Ovi problemi mogu trajati kratko, par mjeseci, ali ponekad mogu trajati čak i nekoliko godina. To je i doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih žila (arterioskleroza) i prorjeđenja kostiju (osteoporoza).

Femisan B svojim kompleksnim sastavom zasnovanim na ljekovitom bilju, ne otklanja samo probleme menopauze, već djeluje preventivno protiv gore navedenih bolesti i dovodi do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja ukoliko je bolest već bila prisutna. Zahvaljujući prisustvu minerala (kalcija, magnezija, fosfora, željeza, silicijske kiseline) Femisan B vrši remineralizaciju zglobova, kostiju, krvnih žila, vezivnog tkiva, noktiju, kože i kose. Usporavaju se degenerativni procesi, destrukcija tkiva, usporava starenje i razvoj arterioskleroze, osteoporoze kao i senilnosti.

Upotrebom Femisana B smanjuje se preosjetljivost živčanog sustava, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osjećaji toplote. Pojačanom diurezom dolazi do regulacije cirkulacijskih problema, smanjuje se rizik od moždanog udara i preventivno djeluje protiv srčanih oboljenja. Produžena ginekološka krvarenja smiruju se prisustvom ahileina. Cijena Femisana B je 98 kn.

Biljne kapi Nefrovit

Udruženo djelovanje različitih aktivnih principa prisutnih u Nefrovit kapima vrši revitalizaciju i očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih organa. Izraženo diuretičko djelovanje, uravnoteženje i preraspodjela tekućine u čitavom organizmu očituje se djelovanjem flavonoida, saponina i eterskih ulja. Povećanim protokom tekućine i antibiotskom djelovanju fitoncida, Nefrovit djeluje kod infekcija urinarnog trakta.

Bolji protok tekućine kroz organizam osigurava bolju razmjenu materija i eliminaciju mokraćne kiseline i drugih toksina i štetnih metabolita. Povoljno djelovanje na bubrege ima i prisustvo kalijevih soli u Nefrovitu. Upotrebom ovog preparata olakšava se eliminacija pijeska i taloga iz bubrega i mokraćnog mjehura i tegobe vezane za prisustvo kamenca, bolne krize, kronične tegobe, česte infekcije. Nefrovit preventivno djeluje protiv stvaranja pijeska i kamenca. Cijena Nefrovita je 98 kn.

Herba Svet je poduzeće za proizvodnju ljekovitih preparata i prirodne kozmetike na biljnoj bazi. Osnovano je 1996. godine u Beogradu i čini ga tim ambicioznih i mladih farmaceuta, tehnologa i biologa.

Proizvodi su prisutni u ljekarnama širom Hrvatske zahvaljujući tvrtki Darrer d.o.o koja je generalni zastupnik, uvoznik i distributer tvrtke Herba Svet za RH.

Više informacija možete pronaći u tvrtki Darrer d.o.o.Susedgradski vidikovec 31a, Zagreb, broj telefona 091 5730798, e-mail adresa darrer@net.hr, preko koje možete naručiti biljne kapi.

OSVOJI BILJNE PREPARATE HERBA SVET

Tvrtka Darrer d.o.o. vam poklanja Herba Svet proizvode: 2 kutije Femisan A, 1 kutiju Femisan B i 1 kutiju Nefrovit.

Želite li osvojiti jedan od ovih proizvoda, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom HERBA SVET te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojem životnom razdoblju žene preporučuje se korištenje Femisana B?

Vaše prijave primamo do 13. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnice su: Jasna Matković, Sandra Žužić, Danijela Lalić i Štefica Križek. Čestitamo !

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Menopauza se ne događa preko noći, a simptomi će se razlikovati kod svake žene. Kako onda znati da ulazite u menopauzu?

Događanja

One su pionirke svoga doba. One su inspiracija ženama diljem svijeta.

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

She Book Club

U knjizi Zašto smo bolesni ugledni svjetski znanstvenik dr. Benjamin Bikman, jedan od vodećih svjetskih autoriteta kada je riječ o istraživanju metaboličkih poremećaja...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version