Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Ljekoviti preparati na biljnoj bazi

Osvoji biljne preparate tvrtke Herba Svet.

Sve veći broj ljudi pribjegava fitoterapiji kao vidu liječenja mnogih bolesti. Razlog za to je jednostavan – liječimo se biljem otkad postojimo na ovom planetu, i do danas nam glavni lijekovi dolaze iz svijeta bilja.

Također, ljekoviti sastojci biljaka svoje najpotpunije djelovanje ostvaruju u jedinstvenim kombinacijama koje nam sama priroda daruje. Prateći svjetske trendove i primjenjujući najsuvremenija saznanja iz područja fitoterapije, tvrtka Herba Svet vam nudi najbolje iz prirode.

Biljne kapi Femisan A

Femisan A je dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih umjetnih materija, boja i hormona. Služi za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa kod žena od razdoblja puberteta do menopauze.

Normalizaciji hormonalnog statusa kad su u pitanju neredoviti ciklusi, potpuni izostanak ciklusa, cistični i policistični jajnici, doprinosi apiol koji stimulira mikrocirkulaciju u području jajnika i brži dotok ljekovitih supstanci iz ekstrakta ljekovitog bilja.

Apiol uz Geranium robertcianum ima izuzetno djelovanje na funkcije jajnika, kao i na eliminaciju cista i povećanje plodnosti. Više biljaka u Femisanu A ima spazmolitičko djelovanje, što smanjuje grč maternice i znatno olakšava bolne cikluse.

Alchemila vulgaris
je taninska biljka koja jača maternicu i maternične ligamente i sjajna je prevencija nastanku cista i mioma. Femisan A smiruje upalne procese na jajnicima i maternici snažnim djelovanjem eterskih ulja, tanina i sumpornih heterozida koji se smatraju najjačim biljnim antisepticima. Cijena Femisana A je 98 kn.

Biljne kapi Femisan B

Femisan B koristi se za probleme izazvane menopauzom. Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz popratnih pojava koje su uglavnom neugodne.Ovi problemi mogu trajati kratko, par mjeseci, ali ponekad mogu trajati čak i nekoliko godina. To je i doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih žila (arterioskleroza) i prorjeđenja kostiju (osteoporoza).

Femisan B svojim kompleksnim sastavom zasnovanim na ljekovitom bilju, ne otklanja samo probleme menopauze, već djeluje preventivno protiv gore navedenih bolesti i dovodi do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja ukoliko je bolest već bila prisutna. Zahvaljujući prisustvu minerala (kalcija, magnezija, fosfora, željeza, silicijske kiseline) Femisan B vrši remineralizaciju zglobova, kostiju, krvnih žila, vezivnog tkiva, noktiju, kože i kose. Usporavaju se degenerativni procesi, destrukcija tkiva, usporava starenje i razvoj arterioskleroze, osteoporoze kao i senilnosti.

Upotrebom Femisana B smanjuje se preosjetljivost živčanog sustava, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osjećaji toplote. Pojačanom diurezom dolazi do regulacije cirkulacijskih problema, smanjuje se rizik od moždanog udara i preventivno djeluje protiv srčanih oboljenja. Produžena ginekološka krvarenja smiruju se prisustvom ahileina. Cijena Femisana B je 98 kn.

Biljne kapi Nefrovit

Udruženo djelovanje različitih aktivnih principa prisutnih u Nefrovit kapima vrši revitalizaciju i očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih organa. Izraženo diuretičko djelovanje, uravnoteženje i preraspodjela tekućine u čitavom organizmu očituje se djelovanjem flavonoida, saponina i eterskih ulja. Povećanim protokom tekućine i antibiotskom djelovanju fitoncida, Nefrovit djeluje kod infekcija urinarnog trakta.

Bolji protok tekućine kroz organizam osigurava bolju razmjenu materija i eliminaciju mokraćne kiseline i drugih toksina i štetnih metabolita. Povoljno djelovanje na bubrege ima i prisustvo kalijevih soli u Nefrovitu. Upotrebom ovog preparata olakšava se eliminacija pijeska i taloga iz bubrega i mokraćnog mjehura i tegobe vezane za prisustvo kamenca, bolne krize, kronične tegobe, česte infekcije. Nefrovit preventivno djeluje protiv stvaranja pijeska i kamenca. Cijena Nefrovita je 98 kn.

Herba Svet je poduzeće za proizvodnju ljekovitih preparata i prirodne kozmetike na biljnoj bazi. Osnovano je 1996. godine u Beogradu i čini ga tim ambicioznih i mladih farmaceuta, tehnologa i biologa.

Proizvodi su prisutni u ljekarnama širom Hrvatske zahvaljujući tvrtki Darrer d.o.o koja je generalni zastupnik, uvoznik i distributer tvrtke Herba Svet za RH.

Više informacija možete pronaći u tvrtki Darrer d.o.o.Susedgradski vidikovec 31a, Zagreb, broj telefona 091 5730798, e-mail adresa [email protected], preko koje možete naručiti biljne kapi.

OSVOJI BILJNE PREPARATE HERBA SVET

Tvrtka Darrer d.o.o. vam poklanja Herba Svet proizvode: 2 kutije Femisan A, 1 kutiju Femisan B i 1 kutiju Nefrovit.

Želite li osvojiti jedan od ovih proizvoda, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom HERBA SVET te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojem životnom razdoblju žene preporučuje se korištenje Femisana B?

Vaše prijave primamo do 13. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnice su: Jasna Matković, Sandra Žužić, Danijela Lalić i Štefica Križek. Čestitamo !

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Unatoč brojnoj literaturi, internetu i emisijama o ovoj temi, mnogi pogrešno vjeruju u istinitost nekih od uvriježenih mitova...

Savjeti i preporuke

Čak i one najsamouvjerenije žene nerijetko počinju osjećati nelagodu kad su im tijela u pitanju.

Suncokreti na oblacima

Godina borbe, neizvjesnosti i godina s postavljenih barem 1000 pitanja na koja niti dan danas nisam dobila odgovore.

Drama Queen

Sjetimo se ovoga kad sutra budemo komentirale jedna drugu, od šminke, oblačenja pa do sposobnosti ili nesposobnosti na radnome mjestu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.