Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Ljetna razbibriga i opuštanje mogu početi tek s KAIAA uljima

Da bi se prepustili bezbrižnom sanjarenju, KAIAA brand postavio si je pitanje postoji li možda alternativa koja bi pomogla u ovim nedaćama.

Iako je ljeto omiljeno godišnje doba koje zove na opuštanje i uživanje, velik broj ljudi povezuje ga s teškim podnošenjem vrućina, borbu s komarcima ili alergijama na ambroziju. Da bi se prepustili bezbrižnom sanjarenju, KAIAA brand postavio si je pitanje postoji li možda alternativa koja bi pomogla u ovim nedaćama. Njihovo malo istraživanje rezultiralo je kolekcijom eteričnih ulja uz koje je moguće odahnuti, rashladiti se i odagnati simptome alergija i problema sa sinusima.

Unatoč mišljenjima da se eterična ulja ne koriste tijekom ljeta, jer su pojedina osjetljiva na svjetlost, ulja su super način kako si možemo pomoći prilikom ljetnih vrućina. Određena eterična „čuda“ super su način za hlađenje organizma, a neke vrste još bolje za borbu sa simptomima alergije.

Jedno od rijetko spominjanih svojstava pojedinih ulja je efekt hlađenja. Eterična ulja s rashladnim svojstvima koja olakšavaju podnošećnje ljetnih vrućina ili umiruju kožu opaljenu suncem svakako su KAIAA lavanda, paprena metvica, klasasta metvica i eukaliptus. I dok je ulje lavande super za smirivanje i hlađenje tijela i uma, ali i snižavanje tjelesne temperature, paprena metvica ima svjež i okrepljujući miris koji će energizirati um, otvoriti dišne putove i osvježiti dah.

Limun će pak podići energiju, a limunski eukaliptus otjerati nepoželjne goste poput komaraca. I to su samo neke od njihovih blagodati. Klasasta menta ima slične terapeutske prednosti kao i paprena metvica. Možete kombinirati kapljicu metvice s malo losiona za tijelo i utrljati ruke, noge, stopala i stražnji dio vrata prije spavanja ili izlaska van po vrućem danu.

Ulje eukaliptusa sjajan je partner za hlađenje tijela zbog svojih protuupalnih svojstava, koja pomažu u širenju krvnih žila što potiče cirkulaciju te zauzvrat pomaže snižavanju tjelesne temperature. Osim toga, korištenje u difuzoru mirisa u vašem ljetnom prebivalištu također je super opcija, jer prostor miriše svježe i čisto dok istovremeno otvara dišne puteve i rashlađuje.

Ne postoje zvijezde ove nove ljetne KAIAA kolekcije, sve su to super ulja. Svaki od 100% prirodnih i organskih ulja s njihovim potpisom pomoći će na svoj način. U difuzoru mirisa ili kao, primjerice, balzam za olakšanje respiratornih tegoba – ona su tu da olakšaju simptome alergije i pomognu sinusima da „lakše dišu“. Također, s njima je lako napraviti prirodna sredstva za čišćenje i tako dom očistiti bez kemikalija. I rješavanje neugodnih mirisa možete prepustiti ovim eteričnim uljima, baš kao i njegovanje kože i kose. Na kraju krajeva, poznata je stvar da provjerena i kvalitetna ulja pospješuju zdravlje.

 Opuštaju. Pomažu. Motiviraju. Energiziraju. Nevjerojatno je kako eterična ulja djeluju na naš organizam. Vodeći se baš tom činjenicom, nastala je KAIAA, priča koja vas vodi u svijet čiste prirode. A ljeto je idealno godišnje doba da se zaljubimo u tu istu prirodu…bez obzira na neke nedaće koje nam ona ponekad servira.

Više

Duh i tijelo

Ako ste pomislili da se aromaterapija razlikuje od klasične masaže, u pravu ste.

Zanimljivosti

Posebno oblikovani spoj eteričnih ulja đumbira, mandarine, komorača i drugog bilja prirodno je ugodne arome koja može utješiti mališane kad je riječ o njihovu...

Savjeti i preporuke

Eterična ulja zbog svojih protuupalnih, antibakterijskih i protugljivičnih svojstava pozitivno djeluju na ublažavanje svrbeža, upala i bolova povezanih s učestalim kožnim oboljenjima

Duh i tijelo

Osim 12 čistih eteričnih ulja, u svojem asortimanu nudi dvije mješavine 100%-tnih čistih eteričnih ulja koje su spremne za korištenje u difuzorima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.