Ljetne novosti iz Avona!

Neki od nas stvarno volimo ljeto, čast iznimkama koje jedva čekaju zimu i neke puno, puno niže temperature. Uživali smo listati ljetne novosti iz Avona! I to uz nevjerojatne popuste!

Našli smo zanimljiv ljetni miris i precool makeup proizvodi poput novog mark. strobing dua koji će vas oduševiti svojom praktičnošću.

7 ways to combine ambition and success

Tu je i Avon True Summer Skin Kreme za sve nas koji se borimo s tamnjenjem, toliko boja i nijansi u novim mark. i Color Trend lakovima za nokte, pa čak i u Avon Senses osvježavajućim tuširalicama…

936653_1 copy manikura_Moondust and Purplicious

Tako je. Ljeto jednostavno mora biti ŠARENO!

I ne zaboravimo našu zajedničku borbu: nova Seeley ogrlica za borbu protiv raka dojke i proizvodi s roza vrpcom uvijek spremni za svaku čitateljicu koja želi postati dio Avonove humanitarne obitelji.

Strobing duo

Iluminator nanesite na sva svijetlo označena područja na slici: vrhove jagodica, po vrhu nosa, na Kupidovu usnicu (gornji dio usne cijelom dužinom), ispod i vrlo malo iznad vanjskog dijela obrva, te mali krug po sredini pri vrhu čela.
Rumenilo koristite na jagodicama: preporučujemo lagani sloj, nježna nijansa, ipak je ljeto…

Strobing_crtez i mark Duo

Avon je za 3 čitateljice pripremio Strobing duo! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Strobing

Prijave primamo do 21. srpnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Melita Ribicic
  2. Martina Pikunic
  3. Branka Pecurica