Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ljetne outfite ‘začinite’ fashion satovima

Hora Plus Fossil predstavlja ljetnu kolekciju satova u kojoj će svaka žena pronaći ponešto za sebe.

Topliji dani u svima nama bude potrebu za promjenom i obnavljanjem garderobe kao i stilskih, modnih dodataka. Satovi su idealan ukras svakog outfita. Osim što ističu nečiji stil i pokazuju ukus, oni nam ujedno pomažu u svakodnevnoj organizaciji vremena i zadataka.

Hora Plus Fossil predstavlja ljetnu kolekciju satova u kojoj će svaka žena pronaći ponešto za sebe. Profinjene linije satova baziraju se na nježnim bojama i detaljima poput prugica, cvjetića i cirkona. Upotpunite ih s narukvicama od kože ili čelika u raznim bojama – srebrnoj, rose gold te kombinaciji istih.

Hora Plus Fossil 1195 kn

Prugice

Omiljen ljetni modni uzorak svakako su prugice. Kako biste bili ukorak s trendovima u novoj Fossil kolekciji pronađite satove s kožnom narukvicom na prugice. Dostupna je u dvije boje kućišta – modro plavoj i smaragdno zelenoj.

Hora Plus Fossil 895 kn

Cvjetići

Ljetna sezona 2019. obilježena je cvjetnim motivima u svim modnim aspektima. Tako možete birati između Fossil sata s kožnom narukvicom ili narukvicom od čelika u rose gold nijansi, a u obje varijante cvjetići su ključan detalj.

Hora Plus Fossil 895 kn

Cirkoni

Najčešći ukras na Fossil satovima su cirkoni. U najnovijoj kolekciji možete ih pronaći na većini ženskih satova. Na nekim modelima se ističu kao minimalistički detalj, dok se na drugima nalaze u glavnoj ulozi – kao dominantan niz oko kućišta sata.

Hora Plus Fossil 895 kn

Pročitajte još

Događanja

Garmin je pojačao svoj fokus na stvaranje proizvoda i funkcija dizajniranih za žene ovom najavom koja dolazi nakon menstrualnog ciklusa i nedavno najavljenog praćenja...

Dizajn

Jedinstvene dodatke predstavlja nova Hora Plus Fossil kolekcija kroz bezvremenski srebrni nakit koji neće ostaviti niti jednu ženu ravnodušnom.

Trendovi

Hora Plus Fossil ljetna kolekcija predstavlja trendi narukvice u kombinaciji kože, konopa, drva i čelika

Trendovi

Nježnost i osjećaj za ljepotu odlika su vječnih romantičara, stoga ovog proljeća Hora Plus Fossil predstavlja kolekciju nakita upravo za romantičare i zaljubljene, a...

Advertisement