Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Ljetni filmski maraton koji se ne propuštaju

Bez obzira gledate li filmove radije sami ili u društvu, kolovoz na FOX Movies kanalu nudi za svakog ponešto.  

Bez obzira gledate li filmove radije sami ili u društvu, kolovoz na FOX Movies kanalu nudi za svakog ponešto.  

„Transformeri: Posljednji vitez“, 5. kolovoza

Ljudi su u ratu s Transformerima, a Optimus Prime je nestao. Ključ za spas budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti i skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Sada je na neočekivanom savezu izumitelja Cadea Yeagera (Mark Wahlberg), Bumblebeeja, engleskog lorda i profesora s Oxforda da spase svijet. Borba s Transformerima počinje u 21 sat.

„Kći mog šefa“, 6. kolovoza

U ovoj komediji Davida Zuckera, mladić (Ashton Kutcher) čuva kuću za svog opakog šefa (Terence Stamp). Nada se da će moći iskoristiti ovu priliku da osvoji srce šefove kćeri, Lise (Tara Reid), u koju je već dugo zaljubljen. Na kakve će probleme naići i koje će sve prepreke morati preskočiti glavni junak ove romantične komedije, saznajte na FOX Movies kanalu u 20 sati.

„Spasilačka služba“, 25. kolovoza

Može li film biti više za ljeto od „Spasilačke službe“? Inspiriran popularnom serijom s kraja osamdesetih, „Spasilačka služba“ iz 2017. godine donosi svjež pogled na omiljene spasioce u crvenim kupaćim kostimima, s početkom u 18 sati. Kada val opasnog zločina zaprijeti njihovoj plaži, legendarni Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) predvodi svoj elitni odred spasilaca u misiji da dokaže kako ne morate nositi značku da biste spasili zaljev.

„Prijateljice pune love“, 28. kolovoza

Komična drama vrti se oko četiri žene iz Los Angelesa u ranim četrdesetima koje su vrlo bliske. Franny (Joan Cusack), ne treba raditi zahvaljujući obiteljskom fondu, Jane (Frances McDormand) pristojno zarađuje dizajnirajući lepršavu odjeću za žene dok je Christine (Catherine Keener) scenaristica s dubokim džepom.

Crna ovca klike je Olivia (Jennifer Aniston), jedina neudata, koja je odustala od svog “nepodnošljivog” posla učiteljice u otmjenoj školi u Santa Monici i sada plaća svoje račune čisteći za druge ljude. Koliko vrijedi njihovo prijateljstvo i mogu li ga sačuvati ako nestane novac koji ih povezuje? FOX Movies kanal otkriva u 20 sati.

Više

Zanimljivosti

Planirajte na vrijeme društvo, filmove i vrijeme.

Celebrity

Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada proslavit će svoj 47. rođendan.

Zanimljivosti

Dvadeset i prvog rujna obilježavamo 75. rođendan Stephena Kinga, kralja horora i jednog od najprodavanijih pisaca našega doba.

Zanimljivosti

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.