Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Ljetni imperativ- Hogl sandale i AlmaFashion multifunkcionalni komadi!

Kako zablistati u svakoj situaciji, nositi cipele koje će vas pratiti svojom ugodnošću i ljepotom  ali i u kofer ubaciti odjevne kombinacije  koje možete nositi na nekoliko načina pokazano je na tradicionalnom Summer party-u u zagrebačkom Hoglu.

Dobro nam došlo ljeto! Dio godine kojeg provodimo na godišnjem odmoru, na putovanjima na mjesta na kojima nikad nismo bili, na vikend odmorima… Kako zablistati u svakoj situaciji, nositi cipele koje će vas pratiti svojom ugodnošću i ljepotom  ali i u kofer ubaciti odjevne kombinacije  koje možete nositi na nekoliko načina pokazano je na tradicionalnom Summer party-u u zagrebačkom Hoglu.

Stilistica Alma Premerl Zoko predstavila je ljetnu kolekciju svojeg modnog brenda ALMAfashion koju čine funkcionalne haljine koje se mogu nositi na (barem) dva načina, zanimljive hlače  koje se transformiraju u različite stilove, tunike koje ovisno o prigodi mogu biti i haljine. Cijela kolekcija napravljena je od finih pamučnih tkanina, popularnih printeva (prugice, točkice) i dolazi u skali veličina od 36-46.

No, što je dobar outfit bez savršenih cipela? Alma je svakoj kombinaciji dodala Hogl cipele iz aktualne ljetne kolekcije, a kako je cijeli party mirisao na kokos i koktele, na stiliziranoj Afrodita plaži mnoge su posjetiteljice   uživale u hit ljetnom proizvodu Afrodita Tropic marmeladi za sunčanje.

Foto: Nikola Zoko

Više

Trendovi

Austrijski brend vrhunske obuće Högl ove sezone predstavlja HÖGLVISION – kolekciju tenisica stvorenu s vizijom podizanja svijesti o održivoj proizvodnji i potrošnji.

Fashion report

Kampanja Högl – Longing for nature predstavlja ključne naglaske kolekcije za proljeće/ljeto, male modne priče osmislile su poznate hrvatske blogerice i stilistice Ana Bacinger,...

Fashion report

Nova Höglova kolekcija fokusirana je, moderna i inovativna u težnji za postizanjem što veće održivosti.

Trendovi

Udobnost je i dalje na prvom mjestu, a kvaliteta materijala i vrhunska izrada su prioriteti kojih se Högl ne odriče u svojoj 85 godina...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.