Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Ljetni izlet u Podčetrtek

Prekrasna priroda slovenskog Podčetrteka na granici s Hrvatskom jednostavno poziva na aktivan odmor.

Prekrasna priroda slovenskog Podčetrteka na granici s Hrvatskom jednostavno poziva na aktivan odmor. Na biciklu ili u šetnji, uživat ćete u svakom trenutku. Otkrit ćete Zemlju bajki i mašte s vještičjom kolibom, kušat ćete najfiniju čokoladu u čokolateriji Olimje, nećete propustiti domaće pivo Haler pripremljenom po starom njemačkom receptu, razgledat ćete olimski samostan u kojem je jedna od najstarijih ljekarni u Europi i predahnut ćete na Jelenovom grebenu uz domaće specijalitete. A ako ste odabrali ovaj gradić za ljetni predah ne propustite opuštanje u Termama Olimia s najatraktivnijim termalnim parkom u Sloveniji.

Aqualuna – mjesto gdje klinci ostvaruju snove!

Započnite ljetnu avanturu na King Kobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljice adrenalina“, a s padom od 50 stupnjeva mamac je za one najhrabrije. Aqualuna Terma Olimia i ovoga je ljeta top destinacija za ljubitelje vodenih atrakcija. Tu najmlađi ostvaruju sve svoje snove pa je savršeno mjesto za obiteljski izlet.

Ljetno buđenje u Wellnessu Orhidelia

Ako ste wellness tip ovoga ljeta nećete propustiti opuštanje u službeno najboljem wellnessu u Sloveniji. Luksuzna atmosfera, moderan dizajn i blagotvorni učinak olimske termalne vode u Wellnessu Orhidelia, pružit će vam jedinstven doživljaj odmora, a nakon samo dana boravka u najvećem Svijetu sauna u Sloveniji s različitim sauna programima pomladit će vam se koža, krv će vam brže cirkulirati, razbistrit će se um, a problemi se neće činiti toliko velikima.

Ne propustite

Putovanja

Ulazak u termalne centre možete jednostavno osigurati na njihovoj web stranici.

Duh i tijelo

Nakon ljetnog godišnjeg odmora i obilja sunca i soli, mnogima je potrebna dubinska regeneracija kože. UV zrake su učinile svoje, koža je pomalo dehidrirana,...

Putovanja

Ako volite adrenalin, zabavu, uživanje na vodenim toboganima, ovog ljeta morate posjetiti Aqualunu, termalni park na samoj granici Hrvatske i Slovenije.

Budi fit

Svjesnost o vlastitim potrebama nova je životna mantra koja nas je dovela do promjena u načinu opuštanja

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.