Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Ljetni odmor u blizini Zagreba

Spakirajte ručnike, kupaće, kreme za sunčanje, povedite koga želite i pravac u poznate Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili nekoliko kilometara dalje u slovenski Podčetrtek u Terme Olimia.

Ako iz bilo kojeg razloga ovog ljeta zagrebački asfalt nećete zamijeniti nekom razvikanom destinacijom na obali ili se jednostavno zaželite sunčanja i plivanja, rješenje je niti sat vremena voženje udaljeno od vas. Spakirajte ručnike, kupaće, kreme za sunčanje, povedite koga želite i pravac u poznate Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili nekoliko kilometara dalje u slovenski Podčetrtek u Terme Olimia.

Tuhi te čeka u Tuheljskim Toplicama

Priča počinje ovako. Mali zeleni svemirac dugo je živo na posebnoj planeti i iz daljine promatrao Vodeni planet u Termama Tuhelj s brojnim toboganima, bazenima i vodenim atrakcijama i napokon ga je odlučio posjetiti. Tako je prije 15 godina sletio letjelicom na ovo mjesto vrhunske zabave, smijeha i odmora i bilo mu je toliko dobro da je odlučio ostati zauvijek.

Bućni se i ti, poziva Tuhi ovoga ljeta male kupače, spuštajući se niz tobogane Tuhi Landa, vodenog grada u kojem će uživati klinci od četiri do deset godina, a bebice će se brčkati u plitkim bazenima s malim toboganom i vodenim topovima u obliku životinja.

Čak 15 tisuća četvornih metara vodenih atrakcija, bazen s valovima, brza rijeka, vodeno igralište s prskalicama, tobogan s pet traka za spuštanje, brojne adrenalinske staze, među kojima i adrenalinska Kamikaza…, kreirani su za najveću zabavu ovoga ljeta na kontinentu.

U Podčetrteku niz King Cobru

Više od tri tisuće metara četvornih vodene zabave za sve generacije, brojni adrenalinski tobogani među kojima i jedan od najvećih na svijetu King Cobra, Aqua Jungle vodene atrakcije za djecu, veliki bazen s valovima, odlična atmosfera i brojni gourmet hot spotovi – sve vas ovo očekuje u Aqualuni, vodenom parku Terma Olimia.

Dok skupljate hrabrost za King Cobru, spustite se na Giant Slideu i Black Cannonu. Tu su i brojni bazeni s toboganima i vodenim igračkama za manju djecu. Oni koji, ipak, vole malo i predahnuti tijekom dana, brojne zelene oaze s besplatnim ležaljkama čekaju na njih, a afričke životinje u prirodnoj veličini, raspoređene uokolo, daju ovom termalnom parku poseban ugođaj. Idealna su kulisa za fotku na Instagramu. Ljeto je stvoreno za uživanje.

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Kupanje je važan dio higijene beba, ali njihova koža ima drugačije potrebe od kože odraslih.

Život u dvoje

Noćno kupanje ima neki neopisivi šarm, drugačije je, romantičnije i zabavnije.

Gastronomija

Što kažete na salatu od slanutka, nakon koje slijedi Dvorski pladanj s mesnim poslasticama poput junećeg ramsteaka sous vide, a za desert na stol...

Putovanja

Doček Nove godine na lijepom, toplom mjestu u kupaćim kostimima uz dobru zabavu, vodene radosti i ples više nije rezerviran samo za posjetitelje dalekih,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.