Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Ljetni odmor u blizini Zagreba

Spakirajte ručnike, kupaće, kreme za sunčanje, povedite koga želite i pravac u poznate Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili nekoliko kilometara dalje u slovenski Podčetrtek u Terme Olimia.

Ako iz bilo kojeg razloga ovog ljeta zagrebački asfalt nećete zamijeniti nekom razvikanom destinacijom na obali ili se jednostavno zaželite sunčanja i plivanja, rješenje je niti sat vremena voženje udaljeno od vas. Spakirajte ručnike, kupaće, kreme za sunčanje, povedite koga želite i pravac u poznate Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili nekoliko kilometara dalje u slovenski Podčetrtek u Terme Olimia.

Tuhi te čeka u Tuheljskim Toplicama

Priča počinje ovako. Mali zeleni svemirac dugo je živo na posebnoj planeti i iz daljine promatrao Vodeni planet u Termama Tuhelj s brojnim toboganima, bazenima i vodenim atrakcijama i napokon ga je odlučio posjetiti. Tako je prije 15 godina sletio letjelicom na ovo mjesto vrhunske zabave, smijeha i odmora i bilo mu je toliko dobro da je odlučio ostati zauvijek.

Bućni se i ti, poziva Tuhi ovoga ljeta male kupače, spuštajući se niz tobogane Tuhi Landa, vodenog grada u kojem će uživati klinci od četiri do deset godina, a bebice će se brčkati u plitkim bazenima s malim toboganom i vodenim topovima u obliku životinja.

Čak 15 tisuća četvornih metara vodenih atrakcija, bazen s valovima, brza rijeka, vodeno igralište s prskalicama, tobogan s pet traka za spuštanje, brojne adrenalinske staze, među kojima i adrenalinska Kamikaza…, kreirani su za najveću zabavu ovoga ljeta na kontinentu.

U Podčetrteku niz King Cobru

Više od tri tisuće metara četvornih vodene zabave za sve generacije, brojni adrenalinski tobogani među kojima i jedan od najvećih na svijetu King Cobra, Aqua Jungle vodene atrakcije za djecu, veliki bazen s valovima, odlična atmosfera i brojni gourmet hot spotovi – sve vas ovo očekuje u Aqualuni, vodenom parku Terma Olimia.

Dok skupljate hrabrost za King Cobru, spustite se na Giant Slideu i Black Cannonu. Tu su i brojni bazeni s toboganima i vodenim igračkama za manju djecu. Oni koji, ipak, vole malo i predahnuti tijekom dana, brojne zelene oaze s besplatnim ležaljkama čekaju na njih, a afričke životinje u prirodnoj veličini, raspoređene uokolo, daju ovom termalnom parku poseban ugođaj. Idealna su kulisa za fotku na Instagramu. Ljeto je stvoreno za uživanje.

Više

Život u dvoje

Noćno kupanje ima neki neopisivi šarm, drugačije je, romantičnije i zabavnije.

Gastronomija

Što kažete na salatu od slanutka, nakon koje slijedi Dvorski pladanj s mesnim poslasticama poput junećeg ramsteaka sous vide, a za desert na stol...

Putovanja

Doček Nove godine na lijepom, toplom mjestu u kupaćim kostimima uz dobru zabavu, vodene radosti i ples više nije rezerviran samo za posjetitelje dalekih,...

Zanimljivosti

Na svečanoj dodjeli ESPA inovativnih nagrada Glamping Village Terma Tuhelj proglašen je najboljim u kategoriji Inovativna Spa destinacija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.