Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Ljeto puno promjena u komadima branda Marina Design

Kolekcija za sezonu ljeto 2021. izrađena je od ugodnih, prirodnih materijala u svijetlim bojama od kojih dominiraju bijela i bež.

Ulaskom u eru Vodenjaka, period koji nas navodi na promjene, Marina Design predstavlja kolekciju za ljeto koje je pred nama. “Kada je mjesec u sedmoj kući i Jupiter se poravna s Marsom, mir će voditi planete i ljubav će upravljati zvijezdama…ovo je svitanje doba Vodenjaka…harmonije i razumijevanja…“, inspirativni su citati iz legendarnog hipijevskog mjuzikla Kosa koji su poznatu hrvatsku dizajnericu Marinu Obradović poticali na kreiranje kolekcije koju predstavlja u novoj kampanji, nazvanoj Age of Aquarius.

Početak u svojoj osnovi uvijek počinje rađanjem, stvaranjem novog života. Jedinom konstantom koja nas kao vrstu čini održivom te sponom između majke i djeteta kao ciklusnim procesom koji se generacijski izmjenjuje. Ulaskom u eru Vodenjaka svjedočimo jednom kraju, ali i novom početku, rađanju novog života. Tako i ja ulazim u jedan novi način poslovanja, jer će se moje kreacije odsad moći naći i na online shopu. Kroz nekoliko dana predstavit ćemo ga publici pa je vrlo znakovito da se moja nova ideja razvija točno u ovom periodu u kojem naučeno ostavljamo iza sebe, a pripremamo se za neko novo doba”, rekla je dizajnerica koja je prošle godine proslavila 20 godina modnog stvaralaštva i poslovnog branda koji ima snažnu ulogu na hrvatskoj modnoj sceni.

Kolekcija za sezonu ljeto 2021. izrađena je od ugodnih, prirodnih materijala u svijetlim bojama od kojih dominiraju bijela i bež. Koristeći lan i pamuk, Marina kreira modele prilagođene ljetu i samoj ideji cijele priče, ležernijeg, ženstvenog kroja. Koketirajući tako s romantikom, ipak ostaje dosljedna prepoznatljivoj geometrijskoj razradi u detaljima i konstrukciji.

Kao uvertira u webshop, na kojem će se sada brand MD kultura moći kupiti samo jednim klikom, nastala je kampanja snimljena u zaštićenom spomeniku hrvatske kulture u Krvavici. Impresivan, ali devastiran i zapušten objekt arhitekte Rikarda Marasovića koji je još 1964. godine izgrađen kao dječje lječilište postao je savršena kulisa Marininih kreacija.

Ono što ga je još dodatno činilo zanimljivim jesu površine oslikane grafitima, pa je fotografu Dariu Odaku taj spoj arhitektonske vrijednosti i suvremene pop kulture modernog doba bio glavna vodilja u stvaranju kampanje u kojoj su Petra Jakić, Ivana Obradović i Barbara Beroš bile modeli, a makeup potpisuje Marijana Jukić. Koristeći takvu apokaliptičnu kulisu, Marina Obradović htjela je naglasiti koliko nam istinske vrijednosti daju smisao, ali i skrenuti pozornost na nešto čemu često svjedočimo – da se postojeće umjetničke vrijednosti nesavjesno prepuštaju zaboravu.

Više

S modne piste

Nova kolekcija ELFS torbi ručne je izrade i karakteriziraju je vrhunski prirodni materijali.

S modne piste

BIPA FASHION.HR za kraj je priredio doslovno vatrenu završnicu te sjajnu modnu priču upotpunio posebnim efektima i scenografijom na pisti.

Moda

Predstavljena najnovija ženska kolekcija svjetski poznatog brenda

Moda

Modni dvojac LINK otvorio je večer

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.