Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Ljeto s Wilkinson Sword My Intuition Flow brijačima: Uživajte u svakom trenutku s glatkom i njegovanom kožom

Koliko god inovacija isprobali, svi ćemo priznati kako i dalje koristimo britvice!

Postoje oni trenuci u životu u kojima ne znate kud biste prije, a pred vama je neki važan događaj. Jurite na svadbu. Mala, crna haljina je već spremna, torba je odabrana… Ali što je s našim nogama i bikinijem? Je li koža glatka, meka i sjajna? Ako ste, poput autorice ovoga teksta, osjetljive kože kojoj je urastanje dlačica česti problem, onda znate koliko je važno imati kvalitetnu britvicu uvijek uz sebe. Neku u koju se uvijek možete pouzdati i s kojom se osjećate sigurno!

Koliko često se treba brijati?

Nekima je dlaka deblja, nekima tanja. Nečije dlake su svijetle, a neke opet tamne. Uglavnom, stvari su individualne, ali noge i pazuhe možete brijati svaka tri dana, ako volite da su potpuno glatki. Imajte na umu i da dlake na pazuhu mogu rasti puno brže nego na nogama. Dokle god koristite oštre britvice i dobre proizvode za njegu kože, možete se brijati čim vidite malo dlačica.

I zaboravite brijanje na suho, ma koliko vam se žurilo!

Znate li pravilno koristiti britvicu?

Kako biste kožu pripremili za brijanje i spriječili već spomenute iritacije i urastanja dlaka, napravite blagi piling.  Za dobro brijanje trebate imati otvorene pore, ali koža ne smije biti prevruća. Promijenite britvicu kada vam koža postane gruba nakon brijanja – to znači da britvica vuče dlake, umjesto da ih reže. U prosjeku, žene to čine nakon desetog puta, a vi ćete same procijeniti treba li to biti češće.

Uvijek birajte brijač s više oštrica, poput Wilkinson Sword My Intuition Flow… Tako ćete smanjiti mogućnost nastanka iritacija kože i prištića, a nećete se moći niti porezati. Brijač će lakše kliziti po vašoj koži ako odaberete pjenu ili gel za brijanje. Ako ste stvarno u žurbi, istovremeno korištenje sapuna i brijača nije najbolja opcija –  sapuni blokiraju oštrice britvice.

Ne postoji ni pravi ni krivi smjer. Brijte se u smjeru koji vama najviše odgovara. Vi najbolje poznajete svoju kožu.

Svi ćemo priznati kako i dalje koristimo britvice

Depilaciju britvicom možete obaviti u svega nekoliko minuta, ovisno koliko ste vješti i koliko vam se žuri. Osim toga nju možete obaviti kod kuće, bez narudžbe, u bilo kojem trenutku. Jednostavno je, bezbolno i prilično uredno. I jeftino! Nema pospremanja ni prije ni poslije!

Kada govorimo o britvicama za žene, glava britvice često je zaobljena kako bi se omogućilo preciznije, nježnije brijanje pazuha i područja bikini zone. Sastojci za podmazivanje obogaćeni su hranjivim aditivima poput ulja aloe vere ili jojobe, koji odmah umiruju kožu. Wilkinson Sword My Intuition Flow britvica s rotirajućom glavom i 3 oštrice, obogaćena je uljem jojobe, lako klizi po koži i sprječava dosadne iritacije. Uz to, drška je ergonomska i dolazi u paketu s  4 zamjenske patrone.

Budite spremne za sve ljetne avanture s glatkom i njegovanom kožom. Uz Wilkinson Sword My Intuition Flow brijač, vaše noge će biti glatke, spremne za svaki romantični zalazak sunca ili lude partyje.

Tekst nastao u suradnji s brendom Wilkinson.

Ne propustite

Darivanje

L'Erbolario se ponosi korištenjem prirodnih sastojaka, biljnih ekstrakata i esencija, upravo kako bi stvorio proizvode koji pružaju blagodati prirode za njegu kože.

Darivanje

Max Factor maskara Masterpiece 2in1 Lash Wow maskara se može prilagoditi bilo kojem izgledu oka, a nijansa Midnight Black namijenjena je onima koji traže...

Darivanje

Eucerin Sun nudi sveobuhvatnu zaštitu od sunca, prilagođenu specifičnim potrebama vaše kože.

Savjeti i preporuke

Avène ima savršene proizvode za koji će vam omogućiti bezbrižno uživanje u ljetnim avanturama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.