Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Ljeto u bijelim i plavim nijansama

Springfield donosi neodoljivu kolekciju odjeće i modnih dodataka u bijelim i plavim nijansama idealnim za vruće ljeto.

Springfield donosi neodoljivu kolekciju odjeće i modnih dodataka idealnih za vruće ljeto. Popularni španjolski brand na prvo mjesto stavlja potrebe modernih žena te donosi udobne, atraktivne i lako nosive komade.

Liberty Belle kolekcija za žene donosi casual look prožet kalifornijskim duhom, a dva elementa koja se uspješno ‘provlače’ kroz cijelu liniju su detalji inspirirani američkom zastavom i zvjezdicama.

Prozračne nijanse plave i bijele prevladavaju na haljinama, bluzama, vrućim hlačicama te klasičnim majicama i topićima. Surf Tribu posebna je linija odjeće za žene koja donosi svu puninu života i raznolikost print uzoraka – čime istinski Springfield duh dolazi do izražaja.

Springfield za muškarce bira prirodne boje i mornarski stil s boho elementima. Linija Tide kombinira floralni print i neutralne tonove, a od materijala prevladava lagani traper. Prugice, kao vladajući uzorak sezone, dolaze u različitim tonalitetima, dok su ljetne hlače i bermude inspirirane retro elementima. Le Surfing kolekcija namijenjena je buntovnom muškarcu koji bira poderani traper kao okosnicu svog stila. Sunčane naočale, jednostavan nakit i slamnati šeširi zaokružuju mušku styling priču.

 

Pročitajte još

Život u dvoje

Nekoliko je slatkih jednostavnih, zanimljivih i romantičnih ideja.

Ljepota

Koliko ćete uspjeti zadržati brončani ten, prije svega ovisi o vašem tipu kože, ali i u nekoliko malih trikova koji će vam pomoći da...

Trendovi

Ljetni dani, osim visokih temperatura, donose ležernost, kako u ponašanju tako i u odijevanju.

Gastronomija

Menta pomaže kod tretiranja simptoma loše probave.

Advertisement