Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Ljeto u Zadru nikada nije bilo uzbudljivije

Kalelarga, crkva Sv. Donata, Kneževa i Providurova palača odvode u neka davna i zaboravljena vremena

Vrhunska lokacija hotela Falkensteiner Club Funimation Borik i grad koji pruža toliko atrakcija! Savršen spoj za ljeto za pamćenje! Smješten na samoj plaži, udaljenoj tek desetak minuta hoda lungo mare od gradske jezgre, hotel Falkensteiner Club Funimation Borik oduševljava svojim promišljenim mediteranskim konceptom. Bilo da se odlučite za taj pravi mali obiteljski raj ili vas više privuče sloboda i nesputanost jedinog kampa s pet zvjezdica u Dalmaciju – Falkensteiner Premium Campinga Zadar – nećete pogriješiti. Od interijera preko gastro delicija do prekrasnog opuštajućeg Aquapura Thalasso & Spa centra, sve je ovdje podređeno hedonizmu i odmoru koji se ne zaboravlja.

Falkensteiner Club Funimation Borik

Zadar je hot spot ovoga ljeta

Zadar je grad na idealnoj lokaciji, ali i destinacija koja spaja specifične povijesne i suvremene sadržaje. Kalelarga, crkva Sv. Donata, Kneževa i Providurova palača odvode u neka davna i zaboravljena vremena.

Suvremene Morske orgulje pak svojim melodijama umivaju najljepši zalazak sunca, kojem odoljeti nije mogao ni slavni Alfred Hitchcock. Instalacija Pozdrav suncu još je jedna atrakcija koja boravak na zadarskoj rivi čini nezaboravnim.

Noć punog miseca je centralna ljetna manifestacija u sklopu koje se gasi javna rasvjeta dok se na rivi, obasjanom svjetlom baklji i svijeća uz klapske melodije nude raznolika tradicionalna jela. Nakon dvije godine stanke održat će se od 11. do 13. kolovoza.

Uz dobro poznate atrakcije grada ne treba zaboraviti ni bogat kulturni život. Ovog ljeta nikako ne treba propustiti izložbu Pabla Picassa „Novi početak“ u Kneževoj palači te Monopoly Festival, koji u Zadar od 23. do 28. kolovoza dovodi renomirane europske koreografe i plesače suvremenog plesa, dok bi najmlađe mogla zainteresirati velika izložba živih paukova i škorpiona u Gradskoj loži.

Zadar ne treba napustiti ni bez da se nazdravi Maraschino likerom od višnje maraske, posjeti zabavni Muzej iluzija, isproba kako se puše staklo u Muzeju antičkog stakla te istraži okolne nacionalne parkove i ninsku solanu.

Nešto posve posebno za najmlađe

Posjet Zadru definitivno je odlična prilika da se dubinski opustite i istovremeno zadovoljite najmlađe članove obitelji jer hotel Falkensteiner Club Funimation Borik nudi pregršt aktivnosti za djecu svih uzrasta u kojima može sudjelovati i cijela obitelj. Uz edukativne radionice, u sklopu kojih se uči o prirodi i ekologiji, tu su kreativne i sportske aktivnosti te razne obiteljske igre.

Falkensteiner Club Funimation Borik

Oslikavanje lica, kreativno izražavanje, joga za djecu, potraga za blagom, ples, mađioničarski trikovi, igre u vodi, sportski poligoni, nogomet, odbojka na plaži, pikado, stolni tenis, mini – disko te masterchef satovi kuhanja samo su neke aktivnosti iz uzbudljivog animacijskog programa.

Više

Putovanja

Zavrtite globus i pripremite se za rafting po brzacima, otkrivanje podzemnih čuda te duhovni preporod uz ovih deset odredišta koja će vas oduševiti, a...

Drama Queen

Posve je logično da ćete na jednom organiziranom putovanju, u autobusu, upravo doživjeti i neke neugodnosti.

Putovanja

Pustolovine koje ste možda doživjeli u djelima Julesa Verna sad možete omogućiti i svojim najmanjima u Mövenpick BalaLand Resortu na jezeru Balaton dok sami...

Putovanja

Sa svojom kombinacijom zaštićene prirode, inovativnog duha i kozmopolitizma, Njemačka kao putnička destinacija ima idealne sastojke za iznimna iskustva održivog odmora koja doprinose zaštiti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.