Ljubavna ulja s vašim imenom

Ove godine voljenu osobu za Velentinovo iznenadite zaista orginalnim poklonom. AlpStories nudi vam mogućnost personalizacije kozmetičkih proizvoda – od prirodnih sastojaka koje birate prema vlastitim preferencijama i potom ih u optimalnoj količini miješa robot Balthazar, do etikete na kojoj možete ispisati ime osobe koja poklon dobiva. Na taj način svaki je proizvod unikatan znak pažnje koji dolazi s garancijom bogate njege.

Kao nadahnuće vam može poslužiti božanstveno AlpStories ulje za masažu od vanilije koje hrani i njeguje kožu, daje joj podatnost i mekoću te umiruje nakon stresnog dana. Ono je sinergija dva biljna ulja – slatkog badema koji štiti kožu i koštica marelice koje su bogate esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima A i E. Krasi ga neodoljiv miris vanilije.

AlpStoriesbyDomagojKunić3

Ulje badema izvrsno omekšava kožu, čini ju glatkom i sprječava njezino isušivanje, a zbog vrlo dobrog upijanja pogodno je za masažu cijelog tijela i lica. Ulje koštica marelice sa visokim udjelom vitamina A revitalizira, tonira i hrani kožu, aktivira izmjenu tvari i zadržava vlagu. Korisno je za tretiranje osjetljive, suhe i zrele kože, te kože sklone strijama. Moćni miris vanilije istovremeno opušta i stimulira, a neke studije su pokazale da je to najbolji miris za poticanje libida.

AlpStories ulje za masažu od ružmarina obogaćeno je slatkim bademom, avokadom i eukaliptusom. Avokado potiče regeneraciju i proizvodnju kolagena, ružmarin doprinosi boljoj cirkulaciji i razbuđuje cijelo tijelo, a eukaliptus je tu da osvježi i potakne cirkulaciju pri masaži.

Niti jedan losion ili mlijeko ne mogu suhu kožu tijela nahraniti i umiriti kao ulje, zbog čega ruke, noge, trbuh, bokovi te osjetljivi pregibi na tijelu obožavaju njime biti masirani. Nema većeg užitka od meke i glatke kože bez osjećaja da nosite uljni film. AlpStories ulja za masažu najbolje je nanositi na mokru kožu nakon tuširanja, a mogu se dodati i u kupke.

cat111