Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Ljubavni klasici kao inspiracija za vikend

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi (ili nevažno koji po redu) spoj s omiljenom osobom…

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi (ili nevažno koji po redu) spoj s omiljenom osobom, na FOX Movies ovaj mjesec možete pronaći tri romantične komedije uz koje ćete se podsjetiti zašto naposljetku ljubav sve pobjeđuje.

Peh do daske

Kao najsretnija žena na svijetu, Ashley (Lindsay Lohan) ima prekrasan život, no to se promijeni nakon što poljubi stranca (Chris Pine) na maskenbalu. Ubrzo shvati kako se sve pretvorilo u pravi pakao jer je nehotice zamijenila svoju sreću njegovom nesrećom.

Romantični petak prepun suza radosnica počinje na FOX Movies kanalu večeras u 18 sati.

Dok nas jackpot ne rastavi

Tijekom divljeg odmora u Las Vegasu Joy McNally (Cameron Diaz), žena posvećena svojoj karijeri, i zavodnik Jack Fuller (Ashton Kutcher) nakon noći pijanstva shvaćaju da su se u takvome stanju vjenčali. Osim toga, te noći su u kasinu osvojili jackpot. Neumoljivi sudac zamrzava novčanu nagradu i odbija odobriti poništenje braka, pa Joy i Jack moraju pokušati svoj improvizirani brak učiniti stvarnim. Ljubav može biti vrlo nestašna i ponekad teška, što nam pokazuje ova urnebesna komedija koju gledamo na Fox Movies kanalu, 17. rujna u 20 sati.

Napokon Polly

Reuben Feffer (Ben Stiller) je tip koji je cijeli život proveo igrajući na sigurno. Polly Prince (Jennifer Aniston) potpuna je suprotnost. Kada se ove dvije komično neskladne duše (ponovno) pronađu, Reubenov svijet se okreće naglavačke. Urnebesnu komediju nominiranu za čak devet Zlatnih globusa pogledajte na  FOX Movies u nedjelju 25. rujna u 20 sati.

Više

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Događanja

Bilo da se radi o teenagerima, susjedstvu ili poslovnim suradnicima, tračanje i ogovaranje je neizbježno.

Život u dvoje

Istraživanja pokazuju da 34 posto žena i 62 posto muškaraca provjerava mobitel svojeg partnera, piše Bright Side.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.