Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Ljubavni romani koji će uljepšati svačije Valentinovo

Bliži nam se Valentinovo, dan posvećen svemu romantičnom, te koristimo ovu priliku kako bismo vam predstavili nekoliko odličnih ljubavnih romana.

Nakon siječnja koji služi za spavanje, veljača označava nježno buđenje – ono ljubavi. Bliži nam se Valentinovo, dan posvećen svemu romantičnom, te koristimo ovu priliku kako bismo vam predstavili nekoliko odličnih ljubavnih romana.

O ljubavi se piše otkad je prva riječ stavljena na papir, no svako vrijeme (i svaka veza) donosi nam nešto neočekivano, otkrivajući neko novo među tisućama skrivenih lica ljubavi. Popis knjiga koje preporučujemo za Valentinovo, bilo za poklon nekome ili samoj sebi, sadrži naslove koji romantične odnose gledaju svaki na svoj neponovljiv način.

Još uvijek ja – Jojo Moyes

Knjiga koja će obilježiti ovo Valentinovo iz dva razloga: upravo je objavljena i… pa pričamo o Jojo Moyes, jednoj od najboljih! Završetak svjetske hit-trilogije Tu sam pred tobom donosi nam nastavak i svršetak sada već legendarne ljubavne priče.

Lou Clark zna mnogo što. Ona zna točno koliko kilometara dijeli njezin novi dom u New Yorku od londonske adrese njezina dečka Sama. Ona zna da je njezin poslodavac dobar čovjek, a zna i to da njegova žena ima tajnu koju mu ne želi otkriti. Ono što Lou ne zna jest da će sresti čovjeka koji će joj okrenuti život naopačke, jer Josh je previše podsjeća na čovjeka kojega je poznavala, i to sve jako boli. Lou neće znati što učiniti, ali dobro zna da će se njezin život iz temelja promijeniti što god izabrala.

Kvocijent poljupca – Helen Hoang

Kako ljubav i matematika idu zajedno? Ovaj roman jedan je od najhvaljenijih novijih ljubića, ali u nas je prošao pomalo nezapaženo.

Stella Lane smatra da je matematika jedino što svemir drži na okupu. Izmišlja algoritme kako bi predvidjela želje kupaca – posao koji joj donosi više novca nego što umije potrošiti, ali i mnogo manje ljubavnog iskustva od prosječne tridesetogodišnjakinje. Ne pomaže ni činjenica da Stella ima Aspergerov sindrom i francuski je poljubac podsjeća na ribu koja čisti zube morskom psu. Nameće joj se zaključak da joj je potrebno mnogo prakse, i to s profesionalcem. Stoga unajmljuje eskorta Michaela Phana.

Naočiti mladić ne može si priuštiti da odbije Stellinu ponudu, te joj pristaje pomoći u svim koracima njezina obrazovnog plana – od predigre do savladavanja raznih seksualnih poza. Uskoro Stella počne ne samo cijeniti njegove poljupce, nego žudjeti za svim ostalim senzacijama koje on u njoj izaziva. Njihovo poslovno partnerstvo iznenada se doima neobično smislenim. A uzorak koji iz njega proizlazi uvjerit će Stellu da je ljubav najbolja vrsta logike…

Igra ljubavi i mržnje – Sally Thorne

Veliko chick lit iznenađenje 2018., roman Sally Thorne je simpatičan, zabavan, duhovit i vrlo svjež. Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole − osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana.

Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi − a pogotovo kada im se oboma ponudi važno promaknuće. Ako Lucy pobijedi, postat će Joshui šefica. Ako izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje? Možda ga ne mrzi. A možda, možda ne mrzi ni on nju. Ili je sve to još samo jedna igra u nizu… Igra ljubavi i mržnje.

Više

Trendovi

Zapamtite, mali znaci pažnje učinit će Dan zaljubljenih još posebnijim i zauvijek će vas podsjećati na lijepe zajedničke trenutke.

Zanimljivosti

Najšarmantnije kino u Zagrebu predstavlja još jedno izdanje filmskih večeri 'Très Chic“ i to od 11. do 14. veljače.

Život u dvoje

Spavaća soba je ključno mjesto u kojem se parovi povezuju jedno s drugim i opuštaju.

Istaknuto

Od kuda u stvari Valentinovo, taj kontroverzni praznik ljubavi ili ono što bi ljubav trebala biti; festival srca, ruža, poklona, romantičnih filmova, ljubavnih bajki,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.