Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Ljubavni romani najslađe se čitaju na plaži

Dok tijekom godine često nemamo vremena za čitanje, ljeto je idealno vrijeme za razbistriti glavu i posvetiti se lakim štivima.

Čitanje je najbolji način opuštanja i bijega od svakodnevice te nam pomaže da barem nakratko zaboravimo na stres i uđemo u svijet mašte. Dok tijekom godine često nemamo vremena za čitanje, ljeto je idealno vrijeme za razbistriti glavu i posvetiti se lakim štivima.

Ljubavni romani najslađe se čitaju na plaži, a Mozaik knjiga donosi pet preporuka.

Sonia Velton: Kupina i divlja ruža

„Kupina i divlja ruža“ prvi je naslov bivše odvjetnice, a danas autorice Sonie Velton. Roman je nadahnut stvarnim likovima i povijesnim događajima, a zbog svoje magične i bogate priče osvojio je dvije nominacije za nagrade Lucy Cavendish Fiction Prize i Myslexia Novel Competition.

Sarah MacLean: Kazna za vojvodu

Sarah MacLean danas se smatra jednom od najpopularnijih autorica ljubavnih romana u Americi, ali i u Hrvatskoj, a to dokazuje da su u samo šest mjeseci na hrvatski jezik prevedena čak tri njezine velike svjetske uspješnice „Nevaljalac ostaje nevaljalac“, „Grof traži ljubavnicu“ i najnovija „Kazna za vojvodu“. „Kazna za vojvodu“ treći je naslov u nevjerojatnoj novoj seriji romana Pravila lopova, za koji je autorica 2014.  godine osvojila prestižnu nagradu Romance Writers of America (RITA) nagradu.

Julia Quinn: Živjeli su dugo i sretno

Julia Quinn naša je suvremena Jane Austen. Knjiga „Živjeli su dugo i sretno“ donosi osam uzbudljivih, zavodljivih, smiješnih i srčanih epiloga te dodatnu priču o kome drugom nego o mudroj i duhovitoj matroni Violet Bridgerton. Upoznajte Bridgertone iznova jer je čitati roman „Živjeli su dugo i sretno“ čisto zadovoljstvo.

J. Shen: Kradljivac poljubaca

U samo pet godina od kada je objavila svoj prvi roman „Tyed“ L. J. Shen autorica L. J. Shen postala je  jedna od najpopularnijih autorica suvremenih romantičnih romana diljem svijeta. „Kradljivac poljubaca“ na poznatoj stranici Goodreads ima visoku ocjenu 4,1 od maksimalnih 5. Roman se može pohvaliti da je bio drugi najprodavaniji roman na stranicama Amazona i drugi najtraženiji među korisnicima Kindle uređaja.

Lisa Kleypas: Igra s vragom

Lisa Kleypas jedna je od najčitanijih i najomiljenijih američkih autorica ljubavnih romana, čije su brojne knjige postale veliki svjetski bestseleri. „Igra s vragom“ treći je roman iz serije o obitelji Ravenel.

Pročitajte još

Darivanje

Mjesto zvano Winter iznimno je važna i povijesno utemeljena priča koja daje potpuno drugačiji uvid u sudbine nekoć „nijemih“, marginaliziranih pripadnika društva.

Darivanje

Psihološkim trilerom „Zvala se Rose“, koji je jedan od najugodnijih iznenađenja u svom žanru, Mozaik knjiga otvara novu 2022. godinu

She Book Club

Priča Urareva kći, koju pripovijeda više pripovjedača razdvojenih vremenom, priča je o ubojstvu, tajni i krađi, o umjetnosti, ljubavi i gubitku.

She Book Club

Pripovijedana iz višestrukih perspektiva, Dobro susjedstvo iznimno je važna priča koja postavlja mnoštvo suvremenih i aktualnih tema po pitanju društvenog staleža, rase, ekologije, međuljudskih...

Advertisement