Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Ljubiteljice brkova i tetovaža došle na svoje

U Gentleman Jack`s Barber Shopu ljubiteljice brkova i tetovaža doći će na svoje.

Ljubiteljice bradatih i tetoviranih frajera ovog će studenog opet doći na svoje! Ovaj mjesec je osim adventskog razdoblja popularan i po pokretu zvanom Movember, čiji cilj je osvijestiti javnost o muškim bolestima, prvenstveno raku prostate te muškarce potaknuti na redovite liječničke kontrole.

Tijekom tog razdoblja možemo uživati u bradatim frajerima posvuda oko nas, koji su već nekoliko godina vrlo predani ovom projektu i vole mu se odazvati. Radi li se o pomodarstvu ili samo izlici za puštanje brkova i brade, nije ni bitno!

DSC_2228

I domaći momci prihvatili su ovaj trend, a najbolji predstavnici svakako su The Barbers, poznati zagrebački brijači koji već drugu godinu za redom šišaju i briju u pop up brijačnici Gentleman Jack`s Barber Shop u samom centru Zagreba, u Preradovićevoj 17.

Alen, Mario i Marko iz frizerskog salona Salon i Marko iz frizerskog salona Polypus hair studio u Barber Shopu će svakom frajeru pružiti džentlmenski tretman nakon kojeg će biti ponosan na svoj brk. Ovi cool frajeri i sami su najbolji predstavnici ovog sexy džentlmenskog stila pa ako vas zanima gdje možete u Zagrebu upoznati zgodne frajere ili kamo dovesti svog frajera na vrhunski tretman, Barber Shop je odgovor.

Više

Zanimljivosti

Melanija Cupek, novo je ime na zagrebačkoj sceni tetoviranja, koje stoji iza tattoo studija Black Orchid.

Trendovi

Znak Movembera je puštanje brade i brkova čiji je glavni cilj osvijestiti javnost o muškim bolestima.

Trendovi

Omiljeni komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta.

Događanja

Na Brkvemberu će se dobrotvorno skupljati novac te će se održati izbor najboljeg brka kojeg će Gospon Fulir nagraditi poklon paketom za timarenje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.