Logomanija

Modni dodaci i odjeća moraju biti potpisani, kako bismo znali kome pripadaju. Ako vaša djeca idu u vrtić, onda ste to već učinili. Cipele su Mijine, Anine i Lukine. Malenima za primjer, svoje ste “potpisali” i vi. Natikače su Lacoste, Calvin Klein, Gucci i Fendi. Fenomen nošenja odjeće s potpisom, nazvanim logomanija, ponovno je oživljen trend koji modu na genijalan način vodi na potpuno novo putovanje.

Za neke statusni simbol, za druge naklonost robnoj marki, za treće samo privlačan detalj na njihovoj novoj torbici. Logotipi i potpisi velikih brendova nesumnjivo su najfotogeničniji motiv na vašoj odjeći i obući, posebice ako s njima “odlazite” na Instagram (prebrojite oznake “sviđa mi se” pod potpisanom i nepotpisanom modom i brzo će vam biti jasno). I dok za dječju odjeću vrijedi pravilo da je povoljnija ako je na njoj otisnut veliki logotip, u svijetu odraslih – sasvim je drugačije. Bez obzira na činjenicu da vas logotipi mogu pretvoriti u hodajuću reklamu, oni luksuzni uzimaju si za pravo postaviti i luksuznu cijenu. Kako biste uslijed logomanije izbjegli “bankrot”, u logotipe i potpise upustite se promišljeno.

Za početak, odaberite onu odjeću i modne dodatke koji u osnovi nisu skupi. Umjesto na kožnu torbicu s potpisom, pogled usmjerite na isto tako potpisanu verziju od umjetnih materijala i jednostavnog osnovnog oblika. Umjesto natikača s logotipom ukrašenim kristalima, neka vašu pažnju privuče jednako tako uzbudljiv plastični model. U obzir dolaze i obične majice kratkih rukava, kao i kultno potpisano donje rublje, koji upravo ljeti već neko vrijeme igra ulogu odjevnih predmeta. U zaokruženu modnu priču, pod maskom umjerenosti, uključite samo jedan ili dva potpisana komada odjeće i također ćete zadovoljiti estetski aspekt logomanije.

S obzirom na to da je ljeto u punom jeku, a da su se ove tople sezone natikače vratile na velika vrata, donosimo vam one s istaknutim logom kojima je zaista teško odoljeti. Pronašli smo ih u Massu, a sjajna vijest je i da su sada na sniženju od 20- 50%! Uživajte u šopingu!