Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

LuLu Couture svečano otvorio prvu flagship trgovinu

LuLu Couture proslavio svoju prvu flagship trgovinu u Gundulićevoj 3 u Zagrebu

Modna kuća LuLu Couture, osnovana je 2013. godine, a ovoga je četvrtka, velikim party-em za medije, partnere i kupce obilježila otvorenje prve flagship trgovine. Sve će trendseterice tako od ove jeseni omiljene haljine moći kupiti u samom centru Zagreba, u ekskluzivnom prodajnom prostoru.

img_9198

Veličine 70-ak m2, novouređeni prostor na samom početku sve popularnije zagrebačke shopping ulice – Gundulićeve, nudi sve najnovije kolekcije i modele ove kuće, koja je poznata po svakodnevnim, jedinstvenim, ali i glamuroznim modelima haljina.

Doris Pinčić Rogoznica, Gabrijela Budimir, Isabella Rakonić i Bojana Gregorić Vejzović

Isabella Rakonić, Gabrijela Budimir, Doris Pinčić Rogoznica, Bojana Gregorić Vejzović i Iva Jurčić

Prostor je uređen slijedeći dizajn i poruke modela ove kuće kojima su jednostavnost i elegancija na prvom mjestu. Martina Tutić, glavna kreativna direktorica kuće LuLu Couture izjavila je ovom prilikom: ‘Otvorenje trgovine u centru Zagreba odgovor je na potrebe i želje naših kupaca, koji su nam još početkom ove godine dali ideju i poticaj da se upustimo u ovaj pothvat. Kako smo htjeli najbolju lokaciju, dugo smo čekali sve dok nismo bili sasvim zadovoljni. Želimo biti na dohvat ruke našim kupcima u Zagrebu, te im ponudti najbolje shopping iskustvo u novouređenom prostoru koji odiše profinjenošću i našim jedinstvenim stilom.’

isabella-rakonic

Dok je trenutno u prodaji jesensko/zimska kolekcija LuLu Couture, uskoro u trgovine te na www.lulucouture.eu stiže i prvi dio blagdanske kolekcije koju obožavateljice ovog modnog brenda sa stavom već željno iščekuju, a u pripremi je otvaranje još trgovina u Zagrebu i Hrvatskoj.

Posjetite novu LuLu Couture trgovinu na adresi Gundulićeva 3 u Zagrebu, svakim radnim danom od 9h do 20h i subotom od 9h do 15h.

Više

Gastronomija

Ugodan interijer, profesionalno osoblje, pristupačno mjesto, opuštena atmosfera odlična i za poslovni ručak, ali i za romantičnu večeru nalazi se na adresi: Nova Ves...

Zanimljivosti

Prvo profesionalno Zagrebačko kazalište izgrađeno je 1834. kao želja veletrgovca Kristofora Stankovića koji je 1833. uplatio lutriju u Beču te dobio glavni zgoditak.

Zanimljivosti

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00.

Gastronomija

Vrganji, kesteni, kukuruz, jabuke, kruške, pagar i janjetina okosnica su jesenskog menija kreativnog tima Beštije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.