Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

LUNA fofo – vaš pametni mali savjetnik za ljepotu

Najveći svjetski beauty-tech brand FOREO predstavio je najpametnijeg i najmanjeg savjetnika za ljepotu, uređaj koji uz pomoć aplikacije u potpunosti personalizira vašu njegu kože – LUNA fofo.

Najveći svjetski beauty-tech brand FOREO predstavio je najpametnijeg i najmanjeg savjetnika za ljepotu, uređaj koji uz pomoć aplikacije u potpunosti personalizira vašu njegu kože – LUNA fofo.

Kao dodatak popularnom LUNA asortimanu, LUNA fofo predstavlja prilagođenu njegu kože lica, na dohvat ruke.  Baš onako kako  i  dizajn sugerira, LUNA fofo  vaš je osobni stručnjak za ljepotu, dostupan svaki dan, za svaki tip kože.

Nakon što je u srpnju u SAD-u pokrenuta BETA verzija uređaja, FOREO je isporučio 900.000 LUNA fofo uređaja američkim beauty fanovima u partnerstvu s FabFitFun webom. Algoritam uređaja postaje pametniji iz dana u dan – danas obuhvaća impresivne podatke o njezi kože koji su jednaki znanjima prikupljenim u vremenskom okviru od 700 godina.

 

Što je LUNA fofo

LUNA fofo uređaj sposoban je samostalno učiti te je napredniji u odnosu na druge uređaje za njegu kože prema svojim mogućnostima svakodnevnog napredovanja“, objašnjava Filip Sedić, CEO i osnivač FOREO beauty branda, koji je 2012. godine, sa suprugom, stvorio višestruko nagrađivani LUNA uređaj. „LUNA fofo prikuplja informacije s FOREO For You aplikacije te ih uspoređuje s razinom hidratacije vaše kože kako bi prilagodile  jačinu, trajanje i frekvenciju T-Sonic pulsacija na vašoj koži. Na taj način se osigurava personalizirani tretman primjeren upravo vašoj koži“ nadodaje Filip Sedić.

LUNA fofo tek je početak, plan nam je omogućiti provjeru kvalitete zraka te stanje kože korisnika u stvarnom vremenu. Prema svim sakupljenim podacima uređaj će pokrenuti tretman najprikladniji za taj trenutak. LUNA fofo će uskoro moći predvidjeti koji tretmani i proizvodi će vam trebati u nadolazećim danima. Uz pomoć redovitog praćenja i analize uređaj će uistinu postati vaš pametni savjetnik za ljepotu“ završava Filip Sedić.

LUNA fofo najnoviji je FOREO uređaj za njegu kože, omogućava očitati razinu hidratacije kože, odrediti njezinu stvarnu starost te ocijeniti cjelokupno stanje kože na razini od 1 do 100. Kroz prikupljene podatke svakog korisnika, LUNA fofo prilagođava rutinu njege za optimalne rezultate. Korisnicima se sugerira analizirati kožu jednom u dva tjedna, u isto doba dana, kako bi aplikacija zaprimila dosljedne informacije, a jednom kad je rutina spremljena mogu jednostavno pokrenuti svoj LUNA fofo uređaj.  Krajnji je cilj ostvariti ukupni rezultat kvalitete kože 100.

Svake 3 sekunde u svijetu se proda jedan FOREO LUNA uređaj, ukoliko LUNA fofo krene istim putem, ovaj mali beauty uređaj prikupiti će znanje 1000 godina za manje od mjesec dana.

LUNA fofo uređaj dostupan je u bojama: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple i Sunflower Yellow.

LUNA fofo možete pronaći na foreo.com/luna-fofo po cijeni od 749,00 KN.

FOREO For You aplikaciju možete besplatno preuzeti na App Store za IOS / Google Play Store za Android

Više

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Zanimljivosti

Švedski beauty-tech brend FOREO najavljuje godinu u znaku zdravlja i ljepote

Beauty report

Složit ćete se s nama, pravo je vrijeme za uživanje u opuštajućim beauty i wellness ritualima i stvaranje spa doživljaja u vlastitom domu.

Trendovi

Najnaprednija tehnologija, najmekši silikon i prvi uređaj za njegu tijela - svjetski beauty-tech lider FOREO upravo je predstavio novu LUNA 4 liniju za čistu,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.