Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
tuš za oči
tuš za oči

Brinimo jedna o drugoj

Lutein za zdrave oči

Lutein čini veliki dio očnog pigmenta.

Radite li na računalu više od 6 sati dnevno? Gledate li TV više od 2 uzastopna sata na dan? Pijete li manje od dvije litre vode dnevno? Sadrži li vaša svakodnevna prehrana manje od pet porcija voća i povrća? Imate li više od 60 godina? Ako je većina odgovora na ova pitanja pozitivna, svakako biste trebali pomoći vašim očima.

Prekomjerna uporaba digitalnih uređaja kao što su pametni telefoni, računala ili prijenosna računala, TV itd. može naprezati naše oči, izazvati fizički umor i smanjiti produktivnost. Međutim na kvalitetu vida utječe i nedostatak sna, loša prehrana, onečišćenje zraka kao i UVA i UVB zračenje.

Dodaci prehrani mogu nadopuniti potencijalni nedostatak hranjivih tvari u našoj svakodnevnoj prehrani. Pobrinite se da vidite sve što vam je važno.

Lutein čini veliki dio očnog pigmenta. Kao izraziti antioksidans ima snažno zaštitno djelovanje na makulu. Međutim, s godinama se količina luteina u makuli smanjuje. Zato dodatak luteina našoj svakodnevnoj prehrani može biti od velike koristi za očuvanje makule, odnosno zaštitu vida.

Naša preporuka je NUTRILITE™ Borovnica s luteinom iz Amway laboratorija, specijalna kombinacija borovnice, luteina i vitamina A kako biste održali zdravlje očiju u bilo kojoj dobi. Borovnica i lutein dobiveni iz biljke neven uzgajaju se na NutriCert™ farmama. NUTRILITE kontrolira cijeli proces od sjemenke do dodatka prehrani što je Nutrilite-ova filozofija više od 80 godina.

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Postoje namirnice koje bi trebali svakodnevno imati na meniju želimo li imati zdrave oči i odličan vid.

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Brinimo jedna o drugoj

Oči su naš prozor u svijet, stoga je briga o njima nužna

Savjeti i preporuke

Koža oko ispod i oko očiju tanja je i delikatnija od ostatka kože na licu te joj je potrebna odgovarajuća njega. Č

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.