Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
angular kolekcija

Dizajn

Magično ljeto s novim kolekcijama Zlatarne Celje

Unikatan i odvažan dizajn novih kolekcija inspiriran je snagom pozitivnih misli, neiscrpnim vrelom prirode i zapanjujućom arhitekturom

Ljeto i nakit su uvijek dobitna kombinacija. Preplanula koža i opušten modni odabir inspiracija su za isticanje osobnosti, ali i bezvremenskog stila. Nove kolekcije Zlatarne Celje prenose univerzalne, ali i poruke pune osobnosti. Unikatan i odvažan dizajn novih kolekcija inspiriran je snagom pozitivnih misli, neiscrpnim vrelom prirode i zapanjujućom arhitekturom.  

Kolekcija Vilinskih simbola dopunjena je srebrnim ogrlicama s crvenom pozlatom koje prenose poruke sreće, zdravlja, uspjeha i ljubavi. Uz poruku „Tko ne vjeruje u magiju nikada je neće pronaći“, Vilinski simboli otključavaju našu energiju i učinkovito uklanjaju sve prepreke na našem putu. Ovi simboli se koriste već tisućama godina, a dizajneri Zlatarne Celje su ih oblikovali u nakit inspirirani oblikom glatkog riječnog kamena koji na dodir pruža osjećaj spokoja i potiče zakon privlačnosti. Uz već postojeće privjeske za narukvice, kolekcija ogrlica Vilinskih simbola upotpunit će ovo ljeto čarobnom energijom.

Layers

Zlatna kolekcija Passion Flower jedna je od kolekcija koja osvaja nježnošću, elegancijom i nepogrešivim stilom. Jednostavno stiliziran cvijet cijeloj kolekciji daje pečat lagane razigranosti. Kolekcija je izrađena u dvije varijacije cvjetnih motiva, a dostupna je u bijelom i toplom crvenom zlatu. Dizajnerica kolekcije je Zdenka Šamec.

Maštovito osmišljena Lencia kolekcija Layers dizajnirana je u industrijsko apstraktnom stilu i skriva neopisivu ljepotu biljnog svijeta. Monokromna ljepota srebrne kolekcije podsjeća da se u njoj skriva nešto dublje i trajnije. Dizajn kolekcije potpisuje modna dizajnerica Olga Košica.

vilinski simboli

Kolekcija Angular hrabro se suprotstavlja simetriji i njezinim pravilima, a istodobno je inspirirana najvećim arhitektonskim dostignućima. Ova srebrna kolekcija ponosi se snažnom i bezvremenskom kombinacijom žute boje srebrnog metala i crvenih cirkona. Luksuzan set nakita neophodan je u kolekciji nakita svake žene koja želi izraziti samopouzdanje i nepogrešivu eleganciju.

Cijene kolekcija

  • Ogrlica Vilinski simbol: 611,00 kn

Kolekcija Passion Flower:

  • Prsten: 4.630,00 kn

Kolekcija Layers:

  • Ogrlica: 1074,00 kn
  • Prsten: 843,00 kn
  • Naušnice: 843,00 kn

Kolekcija Angular:

  • Prsten: 688,00 kn
  • Naušnice: 928,00 kn
  • Ogrlica: 843,00 kn

Pročitajte još

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Zlatarna Celje još jednom oduševljava unikatnim dizajnom i bezvremenskom elegancijom.

Dizajn

Ljeto i nakit su neodoljiv spoj, a za pozdrav ljetu koje nam je napokon stiglo Zlatarna Celje predlaže najnovije Lencia kolekcije.

Trendovi

Poruka ljubavi na svim jezicima, u svim kulturama i bez obzira na vrijeme i prostor.

Advertisement