Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Mai by Majda inspirirana senzualnošću baroka

Predivna barokna palača Dverce, poznata kao dragulj zagrebačkog gornjeg grada, po prvi put je otvorila svoja vrata za potrebe modnog editorijala i to posebno za Majdu Postružin, dizajnericu i osnivačicu modnog brenda Mai by Majda.

Predivna barokna palača Dverce, poznata kao dragulj zagrebačkog gornjeg grada, po prvi put je otvorila svoja vrata za potrebe modnog editorijala i to posebno za Majdu Postružin, dizajnericu i osnivačicu modnog brenda Mai by Majda.

Palača koja je bila ogledalo društvenih zbivanja 18., 19. i početka 20. stoljeća u ovom modnom editorijalu poslužila je kao divan odraz nove kolekcije dizajnerice koja svim svojim kreacijama slavi ženstvenost. Posebnost ove kolekcije pod nazivom ‘Barunica’ nalazi se u inspiraciji koju dizajnerica crpi upravo iz baroka, što je vidljivo iz upotrebe ornamenata karakterističnih za barokno razdoblje, a senzualnost koja se može vidjeti u slikarstvu tog vremena krasi svaki pojedini komad nove kolekcije.

Majda2

Kreatorica je ostala vjerna svojoj glavnoj ideji vodilji, a to je uporaba prirodnih materijala poput viskoze, pamuka i baršuna (koji je također obilježio ovo za umjetnost važno razdoblje) s ciljem izrade odjeće u kojoj će se svaka žena osjećati ženstveno, udobno te naposljetku slobodno.

Majda1

Prepoznatljiv potpis brenda Mai by Majda, koji svakim danom oduševljava sve više žena te ima rastući broj vjernih korisnica, su volani koji aplicirani na haljine, košulje i suknje stvaraju poletnost pri pokretu.  Dizajnerica je velik naglasak stavila na mašnama koje krase haljine, majice i košulje.

Majda5

Uz kolekciju ‘Barunica’ svaka žena koja je barem jednom u životu sanjala o članstvu u visokom kraljevskom društvu, vrhunskim će modnim komadima dobiti taj traženi osjećaj uzvišenosti, no ujedno će zadržati i dozu odmjerenosti. Kolekcija je namijenjena ženama neopterećenim tuđim mišljenjem, a svi odjevni komadi izgledat će sjajno u dnevnim i večernjim kombinacijama.

Kako bi se pridružili rastućoj zajednici domaćeg modnog brenda, posjetite Instagram i Facebook stranicu, webshop www.maibymajda.com ili showroom na adresi Dudovec 51, jer ćete sigurno pri pogledu na komade nove kolekcije htjeti postati vlasnicom jednom od njih.  Ovom kolekcijom brend Mai by Majda pokazao je poštovanje prema ljepotama povijesnih razdoblja zbog čega zasigurno ima svijetlu budućnošću.

  • Model: Marina Mirt / Relatum Models
  • Šminka: Saša Joković
  • Frizura: Lucija Andrejić za Ruža essentials
  • Foto: Karmen Poznić

Više

Trendovi

Mai by Majda, predstavila je Mai for Girls - kolekciju za djevojčice i tinejdžerice, za koju su joj inspiracija bile njezine kćeri, Kiara i...

Fashion report

Nakon godina predanog rada, trud se isplatio pa je ove godine u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera održana prva revija modnog brenda MAI by...

S modne piste

Luksuzni Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, smješten u prekrasnoj Punta Skali nedaleko od Zadra, ovog vikenda bio je središte MAI by Majda modnog spektakla.

Fashion report

Srce Zagreba postalo je prava modna kulisa šarmantne MAI by Majda kolekcije za proljeće/ljeto 2017

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.