Mala „lutkica za živce“

Vrijeme blagdana je poznato kao vrijeme darivanja, vrijeme radosti ali i vrijeme stresa kojem smo svakodnevno izloženi.  Upravo kroz svoj lik „Little Frida“ dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik liku Fride Kahlo koji koristi kao motiv na svojim tunikama, majicama,nakitu i torbama udahnula je nov život. Izrađena je mala „lutkica za živce“ punjena slavonskom lavandom koja će na vas djelovati smirujuće i opuštajuće. „Lutkica za živce“ zbog svog svojstva lavande umirit će vas, ublažit će vam stres, osloboditi vas depresije, migrena, napetosti i umora.

Ove blagdane darujte originalno, darujte „lutkicu za živce“ i izmamite osmijeh svojih najmilijih.

Samo za ovu priču glumica Nera Stipičević utjelovila je lik  „Little Frida -Fride Kahlo“ na sasvim jedan drugačiji način, način Etne Maar.

EtnaMaar-LutkicazazivceNeraStipicevic

Lik ”Little Frida” nastao je kao ideja za dječju kolekciju prikazanu u travnju na KidsFashion weekendu i predstavlja  dizajneričin doživljaj lika poznate slikarice Fride Kahlo.

Lik Fride kao djevojčice naslikao je specijalno za Etnu Maar akademski slikar Zoran Šimunović. Iz te priče nastali su kasnije i proizvodi za ”odrasle” djevojčice –tunike, majice, nakit i torbe a kao zanimljiv i praktičan poklon  za predstojeće blagdane lansirana je i lutkica ”za živce ” koja osim što Vam izmamljuje osmijeh na lice bit će vaš najsmireniji suputnik.

Lutkica za živce dostupna je u Ilici 82 i putem Etna Maar web shopa.