Mala nova žuta knjižica u gradu

TIP OF THE WEEK® #1 predstavlja zbirku 40 praktičnih savjeta, primjenljivih na brojne životne i poslovne izazove. Ova knjiga posvećena je njezinu veličanstvu – PROMJENI, jer su jedino promjene konstantne i sigurne te bi kao takve trebale postati dijelom naših navika. Tek kad ih u potpunosti prihvatimo i počnemo djelovati u skladu s njima, napravit ćemo iskorak i početi se razlikovati od konkurencije, kolega ili poznanika. Krenut ćemo naprijed.

TIP OF THE WEEK® #1 namijenjen je svima koji žele investirati u svoj osobni i profesionalni razvoj, svima koji žele napustiti svoju sigurnu zonu i suočiti se sa strahom od nepoznatog – tvrde autori priručnika Petar Lazarov i Kalin Babušku.

tip of the week_hr_web

Glavna ideja priručnika jest da ga uvijek imate uz sebe, da mu se vraćate zatreba li vam savjet, potpora i inspiracija. Slobodno pišite, šarajte, črčkajte, lijepite, podvlačite i zapisujte komentare. Personalizirajte ga tako što ćete na početku upisati svoje ime i prezime, a onda spontano odlučite odakle ćete početi s čitanjem.

Priručnik je potpuno inovativan proizvod i omogućuje primjenu autorskog COS (Customer Oriented Sponsorship) modela, društveno odgovornog sponzorskog modela u kojemu korist od sponzorstva nemaju samo sponzor i sponzorirani već i krajnji kupac, to jest korisnik proizvoda ili usluga (win-win-win).

tip of the week_she

SPONZOR prvog hrvatskog izdanja je Raiffeisenbank Austria (RBA), koja vam je omogućila kupnju knjige po iznimno povoljnoj cijeni od 69,00 kn (puna cijena knjige je 79,00 kn).

Više o knjizi – http://www.nakladanika.hr/knjiga/tip-of-the-week-1-moj-interaktivni-prirucnik-za-osobni-i-profesionalni-razvoj-840.html), ili u knjižarama.

Jedna knjiga i 5 setova kreativnih kartica (16 kartica u setu) spremno vas čekaju. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #tips

Prijave primamo do 15. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati neograničen broj puta!

Dobitnice:

  1. Jasna Jurić ·knjiga
  2. Ivana Mandić
  3. Irena Matković
  4. Anja Devčić
  5. Dijana Didili
  6. Tajana Maroši