Male tajne velikih zavodnica

Što stvara prirodnu privlačnost između žene i muškarca? Njihovo samopouzdanje. Ono što muškarce uglavnom odbija jesu očajne žene. Takve žene, nažalost, uglavnom završe same. Ako imate nekog muškarca koji vam se sviđa, ovo je nekoliko savjeta koje, ako poslušate, nikada se neće odvojiti od vas.

Predstavljamo male tajne velikih zavodnica.

Svoja i ničija

Postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte glumiti, jer takve su laži kratkoga vijeka.

Pogled sve otkriva

Ono što je najzanimljivije kod zavođenja jesu pogledi koje izmjenjujemo prije samog razgovora. Trenutak kada mu uhvatite pogled jako je važan. U tom trenutku reći ćete stvari koje je nemoguće iskazati riječima.

Očarajte ga osmijehom

Osmijeh je jedno od ženinih najmoćnijih oružja koje može rastopiti i najhladnijeg muškarca. Tako ćete mu pokazati da ste prijateljski raspoloženi i zainteresirani za njega.

Humor je afrodizijak

Muškarce ništa ne obara s nogu kao djevojka koja ima smisla za humor. Ovo je izuzetno djelotvoran način zavođenja, a humor je pokazatelj inteligencije što je pravi mamac za muškarce. Muškarci vole uživati u jednostavnim i opuštenim razgovorima, upravo zbog toga što žene često znaju biti komplicirane.

Potreba

U iskonskoj podjeli, muškarac je zaštitnik. Zato budite dama u nevolji. Nikako slabić i žena koja se ne zna snaći.

Izvor edukacija.info