Mali i veliki zajedno u igri

Nedavno istraživanje  provedeno među majkama u Hrvatskoj pokazalo je kako u prosjeku zaposleni roditelji imaju od 8 do 10 sati tjedno za provođenje vremena sa svojom djecom. Uz tako malo vremena, zbog svakodnevne poslovne i privatne „gužve“ roditelji se sve manje igraju i zabavljaju s djecom, te kreativno i konstruktivno izgrađuju svoje odnose.

U takvim okolnostima, Happy igraonica u središtu Zagreba, Martićeva 14a, pokrenula je uz potporu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra projekt „Mali i veliki zajedno u igri“.

Projekt „Mali i veliki zajedno u igri“ pokrećemo u Happy igraonici s ciljem da se roditelji i djeca više druže kroz zabavne sadržaje i da više provode zajednički vrijeme kroz igru koja je najbolji način uspostavljanja kvalitetnog odnosa i izgradnje djeteta u zdravu i veselu osobu. Na ideju sam došla nakon što sam vidjela poražavajuće podatke iz istraživanja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra o tome koliko ustvari malo provodimo vremena sa svojom djecom i koliko je od toga ustvari istinski posvećeno – igri. U nadi kako ćemo to promijeniti, pozivam sve roditelje da dovedu svoju djecu, za početak u Zagrebu, u igraonicu Happy radi druženja i igre sa svojom djecom,”  kazala je Danijela Petrov, poduzetnica i vlasnica igraonice Happy – inicijatorica projekta „Mali i veliki zajedno u igri“.

happy3

Happy igraonica, u vlasništvu poduzetnice Danijele Petrov, trenutačno je jedina igraonica i rođendaonica u Hrvatskoj, u kojoj se organiziraju zabave, proslave i rođendani od prve godine djetetovog života. Posebnost ove slavljeničke oaze svakako je da na svim događanjima mogu biti i manja djeca, dok mališani od šest mjeseci života, mogu koristiti i uživati prostor ‘soft play’ igraonice.

Ovaj jedinstveni poslovni projekt, prvi takve vrste jer je usmjeren na dječju populaciju koja radi igre i proslava rođendana gotovo da nema potrebne i sigurne infrastrukture, nedavno je pokrenut i uspješno ga vodi poduzetnica Danijela Petrov.

Mali i veliki zajedno u igri“ upravo organiziramo u suradnji s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom jer znamo kolika je odgovornost upravo na zaposlenim mamama da uspješno balansiraju između poslovnih i obiteljskih obaveza. Želimo da kroz ovaj projekt svi roditelji i njihova djeca kojima nedostaje druženja, igre, zajednički provedenog vremena, rezerviraju svoj termin u igraonici Happy, odrade sat, dva ili tri u našim prostorima koji su u cijelosti opremljeni isključivo za zabavu velikih i malih, te uživaju jedni uz druge, za što inače ne bi imali mogućnosti,” najavila je poduzetnica Danijela Petrov.

Danijela Petrov

Danijela Petrov

Happy je jedina hrvatska igraonica/rođendaonica za djecu od 0 do 12 godina, koja se prostire na dva kata s više od 100 četvornih metara prostora za igru, razonodu, zabavu, druženje, čuvanje djece, proslave rođendana, različite dječje sadržaje, a od sada i za projekt „Mali i veliki zajedno u igri“.

Cijelu igraonicu / rođendaonicu su uredili dizajneri – stručnjaci upravo za takve prostore. Za najmanje dizajnerski je uređena ‘Soft play’ igraonica, tu je i mirni kutak igračaka (kuhinjica, Barbie, bebe, autići, Lego kockice, vlakići…) a sve se koristi kao zabavni poligon za igre prilagođene različitom uzrastu djece. Igraonica ima i ‘Happy dvoranu’ u kojoj se nalazi disko kugla s efektima za plesnu zabavu, a animatori organiziraju različite igre koje klinci obožavaju, kao i mala sportska natjecanja.

U suradnji s Rođendaonicom i igraonicom Happy vlasnice Danijele Pertov darujemo poklon bon u iznosu od 500 kuna koji možete iskoristiti do 31.12.2017. godine.  Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, upišite #volimseigrati

Prijave primamo do 11. prosinca, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnik: Boris Dusper.