Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Mali ili Veliki? Što je bolje?

Čini nam se da su muškarci više opterećeni veličinom nego žene.

Veličina penisa – bio on maleni ili pak zavidnih proporcija, ne prestaje plijeniti pažnju. Iako mnogi smatraju veličinu ‘alata’ ključem ljubavničkih sposobnosti, možda to ipak nije tako.

Na stranu samohvala i mjerenja iz kućne radinosti, novija istraživanja kazuju da je prosječni penis u opuštenom stanju dugačak 9,16 centimetara, dok u erekciji u prosjeku doseže 13,12 centimetara u duljinu i 11,66 cm u obujmu. Famoznih 16 i više centimetara ima pet od 100 muškaraca, a do tih je rezultata došao tim britanskih znanstvenika.

A veličina?

Naime, čini se kako veličina ženama i nije toliko važna. Ako se brinete zbog veličine penisa, trebali biste znati da većina žena vrlo brzo nauči da ako je muškarac dobro obdaren često izgubi interes za stvaranje čarolije u krevetu jer smatra da mu je veličina dovoljna za dobar seks.

Istraživanja su pokazala i da neke žene više vole velike penise iz psiholoških razloga. Mišljenja na ovu temu su podvojena. Tako neke žene više vole velike penise jer čine njihovog muškarca muževnijim i samim time privlačnijim. Dužinu penisa povezuju s plodnošću muškarca, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Utah nakon prvog istraživanja u kojem se povezala duljina muškog spolnog organa i plodnost.

Žena čak može smatrati svoj položaj u društvu boljim, ako je njen partner obdareniji, dok pogled na veliki penis može biti stimulirajući. Mnoge su žene fascinirane penisima, ne zato što im se sviđaju nego zbog toga što ih one same nemaju, no ova fascinacija obično nema nikakve veze s veličinom.

A kad je manje?

Čini nam se da su muškarci više opterećeni veličinom nego žene. Nije istina, doduše, da veći penis znači bolji seks. Zapravo, ponekada preveliko zna biti čak i bolno.

Velika pažnja pridaje se samom činu seksa, ali mnogi zaboravljaju da veliki broj žena ne postiže orgazam samo penetracijom. Imao on manju ili veću alatku, ne zaboravite na predigru.

Za dublju i jaču penetraciju, ako partner ima mali penis, stavite nekoliko jastuka ispod guze i bokova. Noge dignite visoko i naslonite ih na partnerova ramena ili čak možete saviti koljena.

I naravno, mediji i porno industrija nameću muškarcima i ženama bezrazložna očekivanja kada je veličina u pitanju, tvrdeći da veći penis znači bolji spolni odnos. Dajte, molimo vas.

Ne propustite

Život u dvoje

Apsolutno svaki par prolazi kroz ovih sedam faza odnosa.

Seks

Moderni uređaji za užitak značajno su se razvili, dajući prednost diskreciji, prenosivosti i funkcionalnosti.

Suncokreti na oblacima

Umori se čovjek kroz život tražeći dobro u svakom, u svemu.

Seks

Neuhvatljiva, a za neke i kontroverzna područja, dugo su bila nešto poput svetog grala seksa. No, jeste li ikada čuli za A-točku?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.