Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Mame&klinci magazin za mame kojeg će i tate rado čitati

Ima tu još mnogo toga, zato slobodno kliknite ovdje Mame&klinci magazin ljeto 2018 i pregledajte ili preuzmite svoj magazin i uživajte u čitanju.

Ako ste mama onda zasigurno imate mnogo pitanja, nedoumica, toliko toga bi željele znati kako bi svojim klincima mogle dati najbolje. Udruga Mame i klinci, tate i ljubimci osim što organizira kongres Mame&klinci, pokrenula je i besplatni online magazin istog naziva namijenjen svima mamama s malim ali i one s malo većim klincima.

Magazin obrađuje mnogo tema, od odgoja, zdravlja, prehrane, karijere, braka, odnosa, komunikacije, znanosti, kreativnost, zabave, zapravo sve one teme koje svakodnevno zaokupljaju mnoge mame.

“Inicijalna želja bila je da na jednom mjestu okupimo mnoge udruge, portale koji se bave mamama i roditeljstvom kao i stručne osobe iz različitih oblasti  kako bi svatko u ovu sliku utkao svoj komadić znanja i tako zajedno stvorili prekrasan mozaik”, rekla je Danijela Gašparović urednica magazina.

U prvom broju tu su:

she.hr lifex.hrpoduzetnica.hrzenskisvijet.commamaustiklama.com, sretnamama.hr,
najsretnijabeba.webs.com, Udruga-praktikum.hr, SmArtIdeasLabI, mameiklinci.com, 
lipadona.com

Prvi ljetni broj je vani i donosi mnoštvo zanimljivih tema, o tome što trebate znati o sunčanju i UV zaštitnim faktorima, kako iskoristiti ljeto i odviknuti svoje malene od pelena, savjete o dohrani mališana, ali i što je dobra prehrana djece predškolske dobi. Možete naći prijedloge zanimljivih ljetnih aktivnosti za klince ili aktualnu temu kako iskoristiti naše Vatrene u odgoju djece, ako ste se pitali zašto je dobro imati kućne ljubimce naći ćete odgovor, a otkrit ćete i što klinci ne vole dok se voze. Zanimljivo je i veliko istraživanje zašto djeca danas imaju poremećaj pažnje i što je uzrok tome, te kako iskoristiti ove praznike za zbližavanje obitelji. Magazin vam poklanja i online knjigu Plavuša u borbi s nosorogom da se mame napune pozitivom.

Ima tu još mnogo toga, zato slobodno kliknite ovdje Mame&klinci magazin ljeto 2018 i pregledajte ili preuzmite svoj magazin i uživajte u čitanju.

Imajte veseli i ispunjeni odmor!

Ne propustite

Dobar posao

Na ovogodišnjem Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe koji će se održati 8. ožujka 2019. godine u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra uz mnoštvo zanimljivih događanja održat...

Knjige i glazba

O jeseni i mnogim njezinim temama koje zanimaju mame, kao i mnoštvo ideja i savjeta, tu je jesenski besplatni online magazin Mame&klinci.

Dobar posao

Ovu subotu se u West-Innu održala, po prvi puta, konferencija "Mame&klinci".

Knjige i glazba

Da bi vas potakli na čitanje poklanjamo vam jednu zanimljivu i lepršavu knjigu koja će vas na zabavan i duhovit način potaknuti da malo...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.