Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Mame, ovu knjigu ne smijete propustiti imati u obiteljskoj kolekciji!

Rođenje djece i njihov rast naši su najveseliji trenuci u životu pa zašto ih ne bismo zabilježile u posebnu knjigu uspomena kojoj ćemo se moći vraćati kada oni odu na fakultet ili pokazivati svojim unucima kada nas naša djeca njima podare?

Rođenje djece i njihov rast naši su najveseliji trenuci u životu pa zašto ih ne bismo zabilježile u posebnu knjigu uspomena kojoj ćemo se moći vraćati kada oni odu na fakultet ili pokazivati svojim unucima kada nas naša djeca njima podare? Takvu posebnu knjigu imala je većina nas. Knjiga je nosila naziv koji joj zaista pristaje i koji je zadržala do danas – Radosnica.

radosnica 1

Iako u knjižarama možemo kupiti nekoliko vrsta radosnica, mlada diplomantica računovodstva i financija, s istaknutom crtom za kreativnost i grafički dizajn, oduševila nas je svojim izumom – personaliziranim radosnicama s vašim fotografijama i imenom vašeg djeteta koje postaje glavni junak/junakinja čarobne priče o odrastanju.

Radosnice s bebinom fotografijom i prvim otiscima dlana i stopala apliciranim na koricama knjige

Daria Markić je nakon osam godina radnog iskustva u prodaji, računovodstvu i grafičkom dizajnu, odlučila pokrenuti vlastiti obrt i proizvoditi personalizirane unikatne knjige za djecu i odrasle, pod brandom prigodnog naziva Magical Book Lab. Daria ističe: “Želim svojim personaliziranim knjigama uvesti novitet na pomalo ustaljeno tržište. Samoj izradi posvećujem potpunu pažnju i ljubav, što vidim da moji kupci osjete zbog pozitivnih komentara i oduševljenja nakon kupnje knjiga. U mom malenom laboratoriju knjiga, kupac je kralj koji sam bira dizajn i stil naručene knjige.”

Moje vrticko doba 1

U Darijinom Magical Book Labu, osim personaliziranih Radosnica za djecu do prve godine života, u ponudi možete pronaći još i one za vrtićko doba, u verzijama za curice i dečke. Tekstove i potpuni dizajn svojih knjiga Daria osmišljava sama. Riječ je o priči o odrastanju djeteta osmišljenoj u stihovima s praznim crtama za nadopisivanje sadržaja. Tako radosnica uključuje važne detalje iz djetetova života koje ostale knjige takvih tematika ne pokrivaju. Na primjer, razdoblje upoznavanja roditelja, kako je tata zaprosio mamu, koju sam novu mediteransku hranu probao/la na moru, uz popratna mjesta za lijepljenje prvog ubranog cvijeta, narukvica iz rodilišta, skupljenih školjki s plaže… Knjiga nudi i vrlo maštovit pregled rasta djeteta putem ostavljanja otisaka prstića na predviđena mjesta unutar knjige i upisivanja datuma.

20170525_133746

Korice knjiga koje Daria ima u ponudi raznovrsnih su materijala, uključujući tvrdi uvez sedefnog ili srebrnog odsjaja, zatim divne platnene korice raznih boja ili vrlo zanimljive visokokvalitetne sjajne na koje se osim fotografije djeteta apliciraju i prvi otisci rukice i nogice. Predivno osvježenje standardnih Radosnica, slažete li se?

Posebnu čar svojim unikatnim knjigama Daria je dodala apliciranjem djetetova imena i prezimena 3D printom na korice. I papir unutar knjiga je zanimljiv i pažljivo biran – vodootporan je i periv, što je vrlo zgodna činjenica uzimajući u obzir moguće prolivene sokiće ili kašice. Zgodno, zar ne?

Gdje možete nabaviti ove čarobne knjige?

Unikatne personalizirane radosnice zasad možete naručiti preko službene Facebook stranice Magical Book Laba www.facebook.com/multimedijalnepersonaliziraneknjige/ ili direktno preko Darijinog maila [email protected].

photo: Vesna Mrvelj

Ne propustite

Dizajn

U suradnji Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici i hrvatskog brenda Magical Book Lab, pokrenut je i taman pred blagdane realiziran, jedinstveni projekt „Radosnica“.

Zanimljivosti

Blagdani su pred vratima, a vi još nemate ideje za poklone?

Dizajn

U potrazi ste za poklonom za osobu koja vam je posebna? Želite pokloniti nešto novo i drugačije.

Dizajn

U njegovoj kreaciji sudjeluju čarobnjaci iz Magical Book Laba čije je velika želja pomoći vam u širenju sreće, radosti i ljubavi. Jer poklon koji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.