Mana Pass: Dvije autorice objavile i drugi nastavak serijala

Autorice o čijim planovima smo vam već pisali, objavile su drugu knjigu koju je publika s nestrpljenjem čekala. Nakon odličnih komentara na njihovu prvu knjigu Želja, i drugi je nastavak počeo skupljati pozitivne komentare.

Marina i Nataša poznatije pod pseudonimom Mana Pass, zajedno pišu serijal od pet knjiga pod nazivom Život. Publika ih je brzo zavoljela zbog pristupa koji imaju, zbog načina pisanja s kojim se svi jednostavno povežu i zbog ideja kojih im ne manjka. Njihova prva knjiga Želja napravila je toliki interes kod čitatelja da se drugi nastavak jedva čekao.

Serijal koji je zainteresirao sve domaće ljubitelje knjige

Serijal Život prati pet žena koje se nalaze na piću, 10 godina nakon srednje škole. Svaka ta žena otišla je studirati u neki drugi hrvatski grad, nosi se s nekim problemom s kojim se nose mladi ovdje i svaka će u jednom nastavku ispričati svoju priču. Prva knjiga Želja izazvala je u čitateljima velike emocije, jer iako pišu o problemima i teškim temama, cure sve istraže, sve je vjerodostojno a upakiranu u iskrenu ljudsku priču. Osim toga, predstavljaju i onu lijepu stranu života ovdje, predstavljaju običaje, gradove i specifične odnose koje ćete sigurno prepoznati.

Istina prati jednu političku temu, ali na potpuno drugačiji način

Kako im je cilj prikazati po jedan problem mladih u svakom nastavku serijala, glavna junakinja Istine, Ema, tako je bačena u svijet politike. Ona kao mlada, perspektivna osoba, koja poštuje vlastite visoke vrijednosti od jednom dobiva priliku biti dio stranke koja dolazi na vlast. Kako zapravo izgleda posao mlade žene koja se nađe u svijetu starih shvaćanja pretežito muškog svijeta, prikazuje se kroz radnju Istine.

Ako želite naručiti njihove knjige, slobodno im se javite na Facebook ili Instagram profil i čitajte knjige u kojima ćete se sigurno prepoznati.